Populaire Crypto Meme Shiba Inu Favoriet na 1288% Groei in Activiteit – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

In de dynamische wereld van cryptocurrency heeft Shiba Inu, een populaire crypto meme, opmerkelijk veel aandacht weten te trekken. Met een ongekende activiteitsgroei van 1288% staat Shiba Inu opnieuw in de crypto schijnwerpers.

Dit fenomeen roept een intrigerende vraag op: kan Shiba Inu de symbolische grens van 1 euro overschrijden?

Koersanalyse Shiba Inu

In de recente koersontwikkelingen van Shiba Inu (SHIB) zijn opmerkelijke fluctuaties waargenomen. Na een dieptepunt van $0,0000085 te hebben bereik te midden van de algemene marktdaling aan het begin van de week, wachtten beleggers met spanning op de beslissing van de SEC over een Bitcoin spot ETF.

Deze gebeurtenis leidde tot een aanzienlijke toename in het transactievolume van SHIB. Vervolgens zag de cryptomarkt een snelle opleving, waarbij Bitcoin een 21-maands hoogtepunt bereikte. Shiba Inu volgde deze trend en klom naar een hoogtepunt van $0,0000096 op 8 januari, net onder de $0,00001 drempel.

Echter, de pogingen van de bulls om SHIB naar het $0,00001 niveau te duwen stuitte opnieuw op weerstand, met een recente barrière bij $0,000096. De dagelijkse MA 50 niveau op $0,0000967 blijkt een aanzienlijke hindernis te zijn voor verdere stijgingen, tenzij deze wordt doorbroken.

Bij een doorbraak zou SHIB mogelijk het $0,00001 niveau kunnen bereiken, met een volgend doel op $0,000011. Mochten de bears de overhand krijgen, dan zou SHIB mogelijk opnieuw de dieptepunten rond $0,0000085 kunnen testen.

Significante Toename in Shiba Inu Activiteit

Shiba Inu heeft recentelijk een opmerkelijke stijging van 1288% ervaren in het volume van grote transacties, volgens gegevens van IntoTheBlock. Grote transacties worden gedefinieerd als die waarbij meer dan $100.000 wordt overgemaakt.

Deze toename in het volume van grote transacties, wat de totale hoeveelheid crypto weerspiegelt die op een dag in grote transacties wordt verplaatst, duidt op een verhoogde activiteit onder whales of grote holders van de token. Deze activiteit kan zowel aankopen als verkopen omvatten.

Uit de gegevens blijkt dat het volume van grote transacties de afgelopen 24 uur een piek bereikte van 9.38 biljoen SHIB, wat opmerkelijk genoeg het hoogste niveau in de afgelopen zeven dagen was.

Explosieve Stijging Burn Rate Shiba Inu

Shiba Inu heeft een indrukwekkende stijging van 900% in zijn burn rate ervaren, een teken dat door analisten wordt gezien als een positief groeisignaal. Deze significante toename in token burning, die vaak geassocieerd wordt met waardeverhoging, valt samen met een waardestijging van 12% van het activum tijdens de recente marktomkering.

Deze ontwikkeling wijst op een verandering in het beleggerssentiment, mogelijk het begin van een langdurige opwaartse trend. Dit sentiment wordt verder versterkt door een verhoogde handelsactiviteit en toenemende transacties die bijdragen aan de liquiditeit en prijsstabiliteit van SHIB.

Kan Shiba Inu 1 Euro worden?

De vraag of Shiba Inu 1 euro kan bereiken, wordt versterkt door recente technische ontwikkelingen. Na een significante daling, doorbrak SHIB kortstondig de 200-daagse Exponentiële Voortschrijdende Gemiddelde (EMA) – een belangrijk niveau voor langetermijntrendanalyse. Het snelle herstel boven dit niveau toont een robuuste koopinteresse en suggereert afwijzing van lagere waarderingen.

Dit herstel, gecombineerd met de toegenomen burn rate en volume, suggereert dat SHIB zich in een sterke positie bevindt, met potentieel voor verdere groei. Of deze factoren voldoende zijn om de 1 euro grens te doorbreken, hangt af van aanhoudende marktdynamiek en beleggersvertrouwen, maar de huidige indicatoren wijzen zeker op een positieve trend.

Andere Kansen in de Opkomende Crypto Markt

De vraag of Shiba Inu 1 euro kan bereiken blijft een spannende, maar het is ook belangrijk om te kijken naar andere opkomende crypto’s, vooral die nog in de presale-fase zijn. Deze fase in de cyclus van een cryptocurrency biedt vaak unieke kansen voor vroege investeerders. Net zoals SHIB ooit een underdog was in de cryptomarkt en een aanzienlijke groei doormaakte, kunnen andere nieuwe munten soortgelijke trajecten volgen.

Sponge V2 (SPONGEV2)

Wellicht ben je bekend met BONK, de meme-munt op het Solana-netwerk die eind vorig jaar aanzienlijk in waarde steeg. Een vergelijkbaar fenomeen deed zich voor op Ethereum. Nu keert Sponge, dat in 2023 met een indrukwekkende factor van 100 groeide, terug met de nieuwe Sponge V2-token.

Sponge V2, een exclusieve nieuwe token, wordt toegekend aan degenen die hun oorspronkelijke Sponge (V1) tokens inzetten. Bovendien zal deze token in de toekomst een rol spelen in een nieuw te lanceren Play-to-Earn spel van het Sponge-project.

Voor het verkrijgen en inzetten van Sponge V1-tokens, kun je terecht op de officiële website: sponge.vip. Door je tokens in te zetten, kun je momenteel profiteren van een jaarlijks rendement (APY) van 357%. Met het vooruitzicht dat Sponge V2 wellicht nog succesvoller wordt dan zijn voorganger, presenteert dit een aantrekkelijke investeringskans, vooral voor diegenen die de eerdere sterke prestaties van Sponge V1 aan zich voorbij hebben laten gaan.

Nu naar Sponge V2"}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"}">

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat, een nieuw en boeiend project in de cryptowereld, bevindt zich momenteel in de voorverkoopfase en wekt de interesse van talrijke investeerders. De token is nu geprijsd op $0,279, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor een divers publiek van beleggers.

Gedurende deze presale-periode heeft Meme Kombat al een indrukwekkende $6,5 miljoen ingezameld, wat het succes en de toenemende belangstelling voor dit project benadrukt. Deze voorverkoop vertegenwoordigt een exclusieve kans voor investeerders om betrokken te raken voordat de token breed beschikbaar wordt gesteld op de markt.

Met de huidige lage prijs en het potentieel voor significante waardevermeerdering in de toekomst, positioneert Meme Kombat zich als een verleidelijke keuze voor investeerders die op zoek zijn naar nieuwe en veelbelovende projecten in hun beginfase.

Nu naar Meme Kombat "}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"}">

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

By Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich uit tot verschillende technologische ontwikkelingen, en hij heeft een talent om technische details toegankelijk te maken voor een breed publiek. Met een passie voor technologie en toewijding om op de hoogte te blijven van de laatste trends, is Rutger een waardevolle kracht in het dynamische veld van tech-journalistiek, vooral op het gebied van de snel evoluerende wereld van crypto.

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

Gidsen
El Salvador op virtuele winst van $60 miljoen op bitcoin investering

El Salvador werd in 2021 het eerste land ter wereld dat bitcoin omdoopte tot wettig...

DOGE en BONK in nieuwe crypto meme rally Nieuws
BONK, SHIB & DOGE Pumpen 40%, Wat Is De Beste Crypto Meme?

De bull markt lijkt in volle gang te gaan. De koers van Bitcoin is al...

Ethereum trending crypto Nieuws
ETH Koers Pumpt $3,4k Voorbij, Hoeveel Kan Ethereum Waard Worden?

Ethereum's koers bereikte vandaag een indrukwekkende mijlpaal na de $3,400 te passeren. Hierbij is het...

Nieuws
Bitcoiner wil de oranje vlag op de top van de Everest planten

Een 23-jarige bitcoiner is van plan om een oranje vlag met het logo van bitcoin...

cardano koers verwachting Nieuws
ADA Koers Pumpt 10%, Doorbreekt $0,65: Kan Cardano 1 Euro Worden?

Terwijl de crypto markt in vuur en vlam staat, is Cardano in de afgelopen 24...

Lees meer