Populaire Solana meme coins deze week in de lift, Sealana presale bereikt $3M

3760 totale weergaven
Sealana, beste crypto games

De goed presterende meme coin Sealana (SEAL) weet voorbij de $ 3 miljoen te stijgen in zijn presale fase. Voert deze nieuwe meme coin de volgende Solana meme coin rally aan?

Sealana is gebaseerd op het World of Warcraft karakter van South Park en kan daardoor rekenen op een hilarische vormgeving. De zeehond staat bekend om zijn mollige postuur en rommelige karakter, en natuurlijk zijn liefde voor junkfood.

Sealana werd initieel alleen gelanceerd als een Solana coin, maar heeft onlangs zijn ecosysteem uitgebreid naar het BNB en Ethereum netwerk, iets wat ervoor heeft gezorgd dat het project nu bekend is bij een groot publiek aan nieuwe investeerders.

Het project maakt gebruik van een airdrop voor de verdeling van zijn tokens, of je deze nu hebt gekocht via SOL, ETH of BNB. Dit zorgt ervoor dat gebruikers niet meer zelf naar de website van het project hoeven te gaan om tokens te claimen. Tokens zullen simpelweg in je wallet gedropt worden.

De SEAL-token wordt op dit moment verkocht voor een prijs van $ 0,022 per stuk. Deze prijs zal niet veranderen tijdens de presale, maar kan hard gaan stijgen op het moment dat de token gelist wordt op exchanges.

seal

Solana blockchain presteert goed

Ondanks dat de koers van Solana over de afgelopen 7 dagen met bijna 7% is gedaald, weten de Solana meme coins nog altijd de nodige aandacht te trekken.

Solama (SOLAMA) wist over de afgelopen maand bijvoorbeeld al meer dan 21% te stijgen. Ook Cat in a Dogs World (MEW) wist al meer dan 36% te stijgen over de afgelopen week terwijl Shark Cat (SC) meer dan 18% wist te stijgen over deze periode.

De marketcap van Solana meme coins wist in korte tijd ook al meer dan 8% te stijgen door het succes van deze tokens.

De huidige populariteit van deze meme coins is een teken van interesse in gedecentraliseerde technologie en de crypto industrie.

De verwachting is nu dat dit momentum de gehele zomer vastgehouden kan worden, helemaal nu het echte effect van de Bitcoin halving nog in gang moet treden.

De Solana meme coin community heeft er nu ook voor gekozen om controversiële projecten met ‘edgy’ humor te ondersteunen.

Een van de grootste winnaars van deze trend is Sealana, een project die onder andere voortbouwt op de populariteit van de South Park serie.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1795854474856054999%7Ctwgr%5Eb208319b3f4892be670b7eaf2b182fc5370062e9%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FSealana_Token%2Fstatus%2F1795854474856054999

Er gaan nu ook geruchten rond dat het Sealana team eerder ook verantwoordelijk was voor het populaire project van Slerf (SLERF).

Slerf kende een moeizame lancering nadat de presale voorraad per ongeluk geburnd werd. Toch wist de koers van deze token aanzienlijk te stijgen na zijn lancering.

Traders stapten snel in bij dit project waardoor het binnen korte tijd een marketcap van $ 750 miljoen wist te vergaren.

De populariteit rondom dit project lijkt nu echter verdwenen te zijn en traders zijn daardoor op zoek gegaan naar andere projecten met potentie, waarbij Sealana een van de beste kandidaten is.

Is Sealana de opvolger van Slothana?

Slothana is een voorbeeld van een andere Solana meme coin die onlangs gelanceerd werd en meteen al een groot succes bleek. Met een luiaard als mascotte was het project in staat om ‘niet zo luie’ winsten te realiseren.

Slothana wist al snel $ 15 miljoen op te halen tijdens zijn presale en wist bij zijn lancering een marketcap te behalen van maar liefst $ 100 miljoen.

Om die reden verwachten veel investeerders dat Sealana soortgelijke stijgingen door kan maken. Crypto analist Elroy Ryon was ook al erg positief over dit veelbelovende project.

Sealana maakt gebruik van een send-to-wallet aanpak. Gebruikers zijn in staat om SEAL-tokens te kopen via de widget op de website met SOL, BNB, ETH of door SOL direct naar de presale wallet te sturen. Ook zijn Sealana investeerders in staat voor tokens te betalen met creditcard.

Nadat de presale afgerond wordt zullen deelnemers de tokens in hun wallet geairdropt krijgen. Op deze manier hoeven ze niet opnieuw te verbinden met de website om hun tokens te claimen.

Er is geen harde of soft cap voor de presale van het project, wat betekent dat gebruikers er snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige kortingen voordat de presale ten einde loopt.

Blijf op de hoogte met de ontwikkelingen van het project door lid te worden van de Sealana community op X of Telegram.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
sealsealanaslothana

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...