Bekende rap producer van Drake en Nicki Minaj koopt Bitcoin (BTC)

Hij produceerde tracks voor rapper Drake en Nicki Minaj. Murda Beatz (26) is een beroemde producer uit Canada en hij kocht voor een onbekend bedrag aan Bitcoin (BTC).

Rap producer koopt Bitcoin

Murda Beatz (echte naam: Shane Lee Lindstrom) is bekend van zijn werk met Drake, Nicki Minaj, Travis Scott, Gucci Mane en Drake. De millennial heeft 2 miljoen volgers op Instagram. Tegen zijn 280.000 volgers op Twitter zegt hij:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In zijn tweet heeft hij hiphopper Jermane Prime en Anthony Pompliano, medeoprichter van investeringshuis Morgan Creek, getagd. Die was er snel bij om hem te feliciteren.

Murda Beatz is geen kleintje in de muziekwereld. Hij werkte mee aan acht albums, die voor een Grammy waren genomineerd. Ook produceerde hij 20 albums die een toppositie kregen in de Billboard muzieklijst.

Elon Musk

Welke andere beroemdheden hebben eigenlijk Bitcoin? Een van de aanhangers is Ben Askren, een bekende UFC-vechter.

Van Elon Musk is bekend dat hij een beetje Bitcoin bezit, hoewel hij eerder over andere cryptocurrency’s heeft getweet zoals Dogecoin.

Een bedrijf als MicroStrategy kocht onlangs voor 425 miljoen dollar aan Bitcoin in twee batches. Terwijl eerder verklaarde CEO Michael Saylor Bitcoin nog dood.

Anderzijds maakte Keith McCullough, CEO bij Hedgeye Risk Management, juist bekend al zijn BTC te hebben verkocht.

De prijs in euro:

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTC

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...