Rapport Onthult SOL Breakout Onderweg – Kan Solana 100 Euro Worden?

1900 totale weergaven
Solana trending crypto

Solana trending cryptosolana main

Bitcoin investeerders zijn erg optimistisch over 2024 vanwege de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s vorige maand en de aankomende Bitcoin halving in april. Volgens Wolfe Research moeten deze investeerders echter nog een aantal weken wachten voor de volgende grote stijging. Zo sluit Bitcoin januari af op hetzelfde niveau als het begin, rond de €39,5k.

Aan de andere kant is een Solana break-out op komst, samen met andere altcoins. Rob Ginsberg, grafiekenanalist bij Wolfe Research, benoemt de formatie van een bull flag koerspatroon en een positief MACD als redenen voor de doorbraak. Ook noemt hij dat dit kan leiden tot een doorbraak van Solana boven de €100.

Bitcoin Handelt Zijdelings Na Goedkeuring Spot ETF’s

Ondanks een bullish beeld voor Bitcoin, zou het volgens Wolfe Research nog een aantal weken duren tot zijn volgende doorbraak. ‘S werelds grootste cryptomunt handelt afgelopen week grotendeels zijwaarts, met stijgingen van 3,88% in de laatste week. Ondanks deze stijging is de Bitcoin koers maar met 0,66% gestegen in de afgelopen 30 dagen.

Bitcoin koers
BTC/EUR koers van de afgelopen 30 dagen. Bron: CoinMarketCap

Deze zijdelingse beweging komt grotendeels door een sell-the-news fenomeen, waar investeerders massaal beleggen in de cryptomunt na een gerucht en de cryptomunt verkopen zodra dit gerucht, zoals de goedkeuring van spot BTC ETF’s, uitkomt. De koers is enigszins hersteld, maar heeft moeite met het herpakken van de hoogtepunten van vlak na de goedkeuring.

Ginsberg heeft het volgende gezegd in een statement:

Hoewel het met ongeveer 15% is hersteld van zijn dieptepunt in januari ’23, blijven we in de komende paar weken consolidatie zien in het lage $40k bereik

Daarbij voegde hij toe dat een doorbraak op korte termijn onwaarschijnlijk is.

Solana Break-Out Op Korte Termijn

Ginsberg was echter erg bullish over altcoins zoals Solana, die volgens de analist op het punt van een doorbraak stonden. De formatie van een bull flag koerspatroon zijn hiervoor een belangrijke reden. “Zodra de convergentie/divergentie van het voortschrijdend gemiddelde positief is, zou een doorbraak van de $100 op komst zijn.”

Solana koers
SOL/EUR koers van de afgelopen 30 dagen. Bron: CoinMarketCap

Solana is tussen september en januari met meer dan 550% gestegen, wat leidde tot een van de beste prestaties van de crypto sector in 2023. In de afgelopen maand is de koers van de altcoin erg volatiel geweest, waarbij dieptepunten van €73 zijn bereikt, voordat de token weer herstelde naar zijn huidige koers van €91,74.

Bij dit herstel zijn belangrijke weerstandsniveaus doorbroken, zoals het €80 en €90 niveau. In een week tijd is Solana met 8,37% gestegen, waarvan een stijging van 2,44% in de afgelopen 24 uur.

Ginsberg beweerde verder dat “Solana en andere altcoins sterk hebben gerallied in recente maanden, en dat deze prestaties zich op korte termijn waarschijnlijk zullen voortzetten.”

Veel investeerders vragen zich af of Solana 100 euro kan worden. Het ziet er namelijk naar uit dat de €100 een realistisch doel is, mocht dit bullish momentum zich voortzetten op de korte termijn.

Altcoin Bitcoin Minetrix Haalt $10M Op Met Presale

Verschillende veelbelovende altcoins kunnen echter op kortere termijn voor grotere rendementen zorgen met dank aan hun relatief kleine marktkapitalisatie en uitstekende Use Case. Een voorbeeld hiervan is Bitcoin Minetrix ($BTCMTX), een gloednieuw cloud mining project dat de sector wil revolutioneren met zijn unieke concept.

Bitcoin Minetrix cloud mining

Zoals de naam misschien al weggeeft, is Bitcoin Minetrix een platform die particulieren in staat stelt om Bitcoin te minen, zonder dure apparatuur, technische kennis en een hoge energierekening te hebben. Het project is namelijk een getokeniseerd cloud mining platform, waardoor investeerders alleen $BTCMTX tokens hoeven te staken.

Door deze tokens te staken, verdienen gebruikers namelijk cloud mining credits. Deze credits kunnen vervolgens worden ingewisseld voor hash power om Bitcoin mee te minen. Dit mechanisme noemt Bitcoin Minetrix het Stake-2-Mine mechanisme.

Een Nieuw Tijdperk Van Cloud Mining

In het verleden oefenden cloud mining platformen verschillende frauduleuze praktijken uit, zoals onrealistische rendementen en loze beloftes. Bitcoin Minetrix verschilt echter op een aantal aspecten van traditionele cloud mining platforms.

Zo stelt het gebruik van ERC-20 tokens en smart contracts het platform in staat om de toewijzingen van gebruikers automatisch te beheren op de veiligste en meest gedecentraliseerde manier mogelijk. Daarnaast bepalen gebruikers zelf de hoeveelheid hash power die ze willen bezitten aan de hand van de cloud mining credits.

Bitcoin Minetrix presale

Al met al maakt Bitcoin Minetrix het minen van Bitcoins toegankelijker, efficiënter en betrouwbaarder. Zo hoeven gebruikers alleen de $BTCMTX tokens te kopen en te staken om te beginnen met minen. Deze gebruiksmogelijkheid geeft de cryptomunt de potentie om op korte termijn significant te stijgen,

Het project heeft al $10.133.849 opgehaald van zijn doel van $10.928.040, wat betekent dat investeerders nog een korte tijd hebben om tokens te bemachtigen. Tokens zijn beschikbaar voor $0,0132 per stuk en kunnen worden gekocht met ETH, USDT, MATIC en BNB, maar haast je voordat de prijs stijgt. Investeer in de toekomst van cloud mining, investeer in Bitcoin Minetrix.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
solsolanasolana koers

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd