RedStone haalt $15M op om Oracle Blockchain-technologie uit te breiden

2052 totale weergaven

Blockchain startup RedStone heeft met succes $15 miljoen opgehaald in een Series A financieringsronde geleid door Arrington Capital.

Blockchain-oplossingen uitbreiden

RedStone, een in Zwitserland gevestigde blockchain-startup, heeft $ 15 miljoen binnengehaald in een Serie A-financieringsronde. Deze ronde werd geleid door Arrington Capital en zag ook deelname van onder andere SevenX, IOSG Ventures, Spartan Capital en Kraken Ventures.

Met het nieuwe kapitaal kan RedStone zijn team uitbreiden, met name op het gebied van marketing en bedrijfsontwikkeling, om in de komende kwartalen een aanzienlijke groei te realiseren.

Innovatieve Oracle-technologie

RedStone werd in 2021 opgericht door Jakub Wojciechowski en Marcin Kazmierczak en levert prijsinformatie voor smart contracts en DeFi-protocollen via zijn producten RedStone Oracles en Warp.

RedStone Oracles optimaliseren de levering van gegevens aan gedecentraliseerde apps, terwijl Warp gegevens verwerkt op de Arweave dataopslagketen.

Het bedrijf heeft zijn Total Value Secured (TVS) verhoogd van 250 miljoen dollar naar meer dan 4 miljard dollar en is uitgebreid om meer dan 60 ketens te ondersteunen en meer dan 100 klanten te bedienen.

Strategische groei en toekomstplannen

Met de nieuwe financiering is RedStone van plan om later dit jaar zijn native token te lanceren en door te gaan met het testen van Oracle Extractable Value (OEV). Het bedrijf richt zich ook op het ontwikkelen van een Actively Validated Service (AVS) op EigenLayer om tot $18 miljard aan herwonnen waarde te benutten.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....