Ripple CEO verzekert XRP crypto ETF tegen 2025 – kan Ripple 1 euro waard worden bij goedkeuring?

4396 totale weergaven
XRP

De CEO van Ripple Labs, Brad Garlingerhouse, heeft deze dinsdag in een interview met Fox Business gezegd dat de kans sterk aanwezig is dat er een XRP ETF komt in 2025.

De crypto ETF zou ervoor kunnen zorgen dat de koers van XRP een flinke stijging ondergaat. Sinds het toppunt voor XRP werd bereikt in 2021 met een koers van $ 1,96, is de altcoin sindsdien alleen maar verder gedaald.

De daling komt vooral door aangespannen rechtszaken tegen het moederbedrijf achter XRP, waarin de SEC claimde dat Ripple Labs ongeregistreerde effecten verkocht. Een rechter oordeelde dat dit niet het geval was, waardoor de koers van XRP een kortstondige opleving had en 100% binnen 24 uren wist te stijgen. De SEC liet het hier echter niet bij en legde Ripple Labs een boete op van $ 1,96 miljard. Hier ging Ripple Labs vervolgens tegen in met een hoger beroep.

Investeerders in de altcoin hebben dus aardig wat pijn geleden de afgelopen jaren, maar volgend jaar zou wel eens een groot jaar voor XRP kunnen worden, als de XRP ETF goedgekeurd wordt. Sinds deze week vragen investeerders zich daarom ook af of XRP $ 1 kan worden in 2024, voordat de potentiële ETF’s zijn goedgekeurd.

XRP koers verwachting

Als we kijken naar de koers van XRP op de lange termijn, zien we dat in de afgelopen jaren de toppen voor XRP telkens lager worden. Sinds 2020 worden de bodems echter hoger. Daaruit kunnen we concluderen dat de verkoopdruk oploopt en investeerders dus meer geïnteresseerd zijn in XRP dan voorheen.

Op dit moment wordt XRP verhandeld rond de koers van $ 0,529. Het eerstvolgende obstakel waar XRP hoogstwaarschijnlijk tegen aan zal lopen bij een verdere stijging, is het koerslevel rond $ 0,61. Mochten de kopers door dit level weten heen te breken, dan is de kans sterk aanwezig dat de koers van $ 0,72 opgezocht wordt.

Als de kopers echter niet de markt weten over te nemen, dan zou de koers rond $ 0,508 opgezocht kunnen worden. Dit koerslevel heeft eerder als support gefungeerd, waardoor het wederom als krachtig kooplevel kan worden beschouwd.

Alternatieven voor XRP – gaan deze twee crypto presales crypto miljonairs maken?

Nu het onzeker is wat de koers van XRP gaat doen op korte termijn, zijn investeerders in de crypto markt op zoek naar alternatieve crypto projecten. We hebben in 2023 en 2024 gezien dat investeerders massaal op zoek gingen naar de beste crypto presale munten. Een kleine investering in een crypto presale project heeft de afgelopen jaren vele crypto miljonairs gemaakt.

In dit artikel richten we ons dieper op twee crypto presales projecten, genaamd 99Bitcoins en PlayDoge. Deze presale projecten zijn pas geleden van start gegaan met hun presales en hebben al een aardig bedrag weten op te halen.

99Bitcoins – traders maken massaal gebruik van 99Bitcoins om crypto te verdienen tijdens studie

99Bitcoins is een van de eerste crypto projecten die een zogenaamde Learn-To-Earn methode toepast. Deze methode houdt in dat traders lessen kunnen volgen via het platform en hier vervolgens de $99BTC-token mee verdienen. Hierdoor wordt het interessant voor traders om lessen te gaan volgen via 99Bitcoins, aangezien ze geld kunnen verdienen met de $99BTC-token.

De $99BTC-token is een BRC20-token, wat betekent dat het op de Bitcoin blockchain gebouwd is. Het is naast het leren van content om $99BTC-tokens te verdienen, ook mogelijk om de token te staken. Hier kan vervolgens een passief inkomen mee gegenereerd worden.

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels al meer dan $ 1,9 miljoen weten op te halen. Dit geeft aan dat de interesse in 99Bitcoins zeker aanwezig is. Wacht niet langer en schaf vandaag de $99BTC-token nog aan tegen een koers van $ 0,00108.

Beste educatieve token

99Bitcoins: learn-to-earn token

  • Verdien $99BTC terwijl je alles leert over cryptocurrency
  • Airdrop van 99.999 $99BTC tokens
  • Bridge naar BRC-20 token inclusief staking opties
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

PlayDoge – laat je mee terugslepen naar de jaren 90 met het pixelspel van PlayDoge

PlayDoge is een pixelspel gebaseerd op Tamagotchi, waarbij je voor je eigen virtuele huisdier moet zorgen. Het is mogelijk om door middel van het trainen van je eigen 2D Doge, $PLAY-tokens te verdienen. In het spel zijn er verschillende minigames aanwezig die gespeeld kunnen worden. Als een minigame voltooid wordt, verdien je $PLAY-tokens.

Het spel is zeer competitief, er is namelijk een leaderboard die de scores van elke speler bij houdt. Je kunt XP verdienen met het zorgen voor je 2D Doge en het voltooien van minigames. De spelers met het meeste aantal XP, verdienen extra beloningen en andere speciale beloningen.

https://twitter.com/PlayDogeGame/status/1798279146763907496

Wacht niet langer en koop vandaag de $PLAY-token nog. PlayDoge heeft met zijn presale al ruim $ 435.000 weten op te halen. De $PLAY-token is te koop via de officiële website van het presale project tegen een koers van $ 0,005.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Lees meer over:
99BitcoinsplaydogeXRP

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...