Ripple CEO Voorspelt: Kan Ripple 1 Euro Worden in 2024? Waarom Staat Ripple Zo Laag En Waarom Een Breakout Aanstaande Is Voor Deze Veelbelovende Crypto

1329 totale weergaven
Ripple

In de dynamische wereld van cryptocurrency blijft Ripple (XRP) een onderwerp van intense speculatie en discussie. 

Met recente voorspellingen van Ripple’s topmanagement en de huidige markttrends, rijst de vraag: is Ripple op weg naar een waarde van 1 euro in 2024? 

Dit artikel duikt in de recente ontwikkelingen rond Ripple, onderzoekt de redenen achter de huidige lage koers, en bespreekt de potentie van een aanstaande breakout voor deze veelbelovende cryptocurrency.

Ripple, bekend om zijn snelle en kostenefficiënte grensoverschrijdende betalingen, heeft een turbulente tijd achter de rug. 

Ondanks zijn belofte als een revolutionaire crypto, is de koers van Ripple aanzienlijk gedaald sinds zijn piek in 2017. Maar wat ligt ten grondslag aan deze daling, en belangrijker nog, wat kan de toekomst brengen voor Ripple?

Negatieve Propaganda en Juridische Strijd:

Een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de onderprestatie van Ripple is de negatieve propaganda die het heeft moeten doorstaan. 

Beschuldigd van het zijn van een “bankiersmunt”, heeft Ripple te kampen gehad met reputatieschade in de crypto-gemeenschap. 

Bovendien heeft de rechtszaak van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegen Ripple, waarin het bedrijf wordt beschuldigd van het aanbieden van niet-geregistreerde effecten, geleid tot onzekerheid en terughoudendheid onder investeerders.

Technologische Beperkingen:

In vergelijking met andere cryptocurrencies zoals Ethereum, miste Ripple aanvankelijk functies zoals smart contracts, wat essentieel is voor speculatieve investeerders en ontwikkelaars. 

Hoewel de XRP Ledger evolueert om deze functies te omvatten, heeft de vertraging een aanzienlijke impact gehad op de prestaties van Ripple.

Toekomstperspectieven en Breakout Potentieel:

Desondanks blijft Ripple een nuttige asset, vooral voor grensoverschrijdende transacties. 

Met nieuwe functies in ontwikkeling, zoals ‘Hooks’, kan Ripple in de toekomst aantrekkelijker worden voor ontwikkelaars en gebruikers. 

Monica Long, president van Ripple, voorspelt dat 2024 een “breakout moment” kan zijn voor de crypto-industrie, met name voor de gedecentraliseerde financiële (DeFi) sector. 

Ze benadrukt het belang van compliance en bruikbaarheid voor de mainstream acceptatie van digitale assets.

Ripple Koers Analyse

Betreft prijs blijft XRP onder druk staan. We zien dat het vast zit tussen de $0.60 en de $0.625. Ook recent hebben we weer meerdere afwijzingen gezien van deze resistance.

Ripple blijft een negatief beeld houden bij een groot deel van de gemeenschap en zal een grote doorbraak moeten maken om dit te kunnen kantelen. Tot dit lukt blijft de kans groot dat XRP zal onderpreseteren in vergelijking met de markt.

Als Ripple uit zijn range weet te breken, dan hebben we significante resistance op $0.66 en $0.72 voordat we verder kunnen kijken naar de $1. Als we een zeer sterke Santa Rally zien, dan zou een test van $0.72 kunnen.

Maar het raken van de $1 zal waarschijnlijk moeten wachten op het ontsteken van de bredere bull run in de markt voor het moment. 

Als Ripple uit zijn range valt, dan zien we waarschijnlijk een degelijke beweging richting de $0.058 met $0.535 als vervolg.

Terwijl Ripple zich voorbereidt op een mogelijke breakout in 2024, blijft de vraag of het de 1 euro kan bereiken. 

Met de voortdurende ontwikkelingen en de focus op compliance en real-world utility, zou Ripple wel eens een verrassende comeback kunnen maken. 

Voor investeerders en crypto-enthousiastelingen die bekend zijn met presales en de dynamiek van de markt, biedt Ripple een intrigerende mix van risico en potentieel.

Dit geeft ook weer dat het vaak beter is te kijken naar nieuwe projecten voor de bullrun, dan om oude projecten zonder plan vast te houden.

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX)

Bitcoin Minetrix heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met het lanceren van fase 15 in hun ontwikkeling, waarmee ze een vernieuwend platform voor tokenized cloud mining introduceren. 

https://twitter.com/bitcoinminetrix/status/1738182698009612348

Dit platform stelt gebruikers in staat om op een eenvoudige en kosteneffectieve manier Bitcoin te minen door BTCMTX-tokens te staken met een Ethereum-compatibele wallet zoals MetaMask. 

Deze ontwikkeling maakt Bitcoin mining toegankelijk voor een breder publiek, zonder de noodzaak van technische kennis of speciale hardware, en markeert een significante stap in het democratiseren van de toegang tot cryptocurrency mining.

Nu naar Bitcoin ETF"}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"}">

Sponge v2 (SPONGE)

Sponge V2, een cryptocurrency-project bekend om zijn focus op het absorberen van liquiditeit van concurrenten, heeft onlangs een upgrade naar versie 2 gelanceerd. Dit omvat een nieuw stakingssysteem waarbij gebruikers hun V1-tokens kunnen inzetten om V2-tokens te verdienen. 

https://twitter.com/spongeoneth/status/1736710430888739065

Het project heeft aanzienlijke groei getoond, met op het hoogtepunt 11.65K houders en een marktkapitalisatie van $100M. Gebruikers kunnen $SPONGE-tokens kopen met ETH, USDT of een bankkaart en deze automatisch inzetten voor V2-tokens. 

Ondanks het benadrukken dat de token puur voor vermaak is zonder intrinsieke waarde of verwachting van financieel rendement, ontwikkelt Sponge V2 ook een Play-to-Earn game, wat een extra manier biedt om V2-tokens te verdienen.

Nu naar Sponge V2"}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"}">

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ is een innovatief platform dat zich richt op het ondersteunen van gebruikers in de Web3-sector. 

Het biedt een scala aan diensten, waaronder training voor succesvolle trading, een snelle trading terminal, en een gedecentraliseerde exchange (DEX) om trades uit te voeren. 

https://twitter.com/launchpadlpx/status/1738122266615885899

Het platform streeft ernaar om Web3 toegankelijk te maken door complexe aspecten van de sector te vereenvoudigen en te centraliseren op één plek. 

Met een focus op onafhankelijkheid en decentralisatie, helpt Launchpad XYZ gebruikers om veilig te navigeren in Web3 en hun potentieel te maximaliseren tijdens de volgende bull run.

Nu naar Launchpad XYZ"}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"}">

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Tim Blok

Tim werkt als schrijver, trader en fondsmanager in verschillende financiële markten. Hij begon eind 2017 in de crypto wereld en heeft sindsdien er zijn missie van gemaakt zoveel mogelijk mensen te kunnen begeleiden in hun weg door de financiële markten. Zijn carrière begon als daytrader bij I...