Ronin onthult zkEVM om Web3 Gaming Ecosysteem uit te breiden

2353 totale weergaven

Ronin, een vooraanstaande gaming blockchain, heeft plannen onthuld voor de lancering van Ronin zkEVM, een zero-knowledge Ethereum Virtual Machine layer-2 keten, om zijn activiteiten te schalen en het groeiende Web3 gaming ecosysteem te ondersteunen.

Verbeterde schaalbaarheid voor gaming ecosysteem

De nieuwe zkEVM-keten is bedoeld om meer gebruikers aan te kunnen en gamestudio-partners te helpen groeien. Het zal een breder gaming-ecosysteem ondersteunen dan Axie Infinity, waar het in eerste instantie op gericht was. Het netwerk verwerkt momenteel 1,4 miljoen dagelijks actieve adressen en bereidt zich voor op toekomstige groei.

Voorbereiden op miljarden transacties

Jeff Zirlin, medeoprichter van Sky Mavis, verklaarde dat het netwerk zich voorbereidt om miljarden transacties te beheren. Ronin zkEVM zal het netwerk in staat stellen om tot 400 miljoen transacties per dag te verwerken, op te schalen tot mogelijk vier miljard in de toekomst.

Unified Web3 Gaming Ecosysteem

De introductie van Ronin zkEVM is een stap in de richting van het creëren van een verenigd Web3 gaming ecosysteem. Dit zal activatransfers, tokenruil en NFT-handel tussen Layer 1 en Layer 2 spellen mogelijk maken. Trung Nguyen, CEO en medeoprichter van Sky Mavis, benadrukte het belang van deze ontwikkeling om miljarden gamers aan boord te krijgen.

Integratie met de technologie van Polygon

Medeoprichter Sandeep Nailwal van Polygon benadrukte de impact van de Polygon CDK op het ecosysteem van Ronin. De samenwerking met Polygon zal de groei van Ronin ondersteunen, waardoor het een aantrekkelijkere bestemming wordt voor gamestudio’s. De integratie belooft een naadloze cross-chain ervaring en mogelijk hogere inzetbeloningen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Samenvatting

Ronin’s lancering van zkEVM markeert een belangrijke vooruitgang in de schaalbaarheid en functionaliteit van zijn gaming blockchain. Met de ondersteuning van Polygon’s technologie is Ronin klaar om zijn ecosysteem te verbeteren en meer mogelijkheden te bieden voor zowel gamestudio’s als spelers.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....