Samson Mow: “Elke prijs onder de $0,1 miljoen is nog steeds Bitcoin in de sale”

1208 totale weergaven

Samson Mow heeft zijn volgers op X (Twitter) toegesproken met een belangrijke verklaring over de Bitcoin prijs, waarin hij laat weten dat alle prijzen onder de $0,1 miljoen nog steeds goedkoop zijn voor Bitcoin. 

De verklaring van Mow

Samson Mow, een gerenommeerd Bitcoin maximalist en CEO van JAN3, een bedrijf dat zich richt op het helpen van natiestaten bij de adoptie van BTC, heeft op X (Twitter) een belangrijke verklaring over de prijs van Bitcoin gedeeld:

https://x.com/Excellion/status/1827183124469707179

“Elke prijs onder de $0,1 miljoen is nog steeds Bitcoin in de sale.”

Hiermee gaf Mow zijn kijk op de huidige algemene staat van de Bitcoin prijskoers en vertelde dat hij verwacht dat het prijsniveau van $100.000, $0,1 miljoen zoals hij het in zijn Tweet noemde, de drempel zal worden voor het einde van de ‘Bitcoin sale’, die momenteel op de markt plaatsvindt. 

Stijging voor BTC tot boven $1 miljoen

Mow is een verfijnde BTC maximalist die verwacht dat Bitcoin uiteindelijk boven de grens van $1 miljoen zal stijgen. Volgens een Tweet die hij onlangs plaatste, verwacht hij dat binnen een jaar deze zomer dit niveau bereikt zal worden. 

Eerder deze week deelde Mow de categorieën van mensen die het meest waarschijnlijk op Bitcoin zullen wedden als risicovolle activa:

https://x.com/Excellion/status/1825408652267905172

“#Bitcoin is een risicomiddel voor: Mensen met een lage tijdvoorkeur, mensen die geld begrijpen, mensen die lijden onder inflatie, mensen die onder onderdrukkende regimes leven.”

Bitcoin prijs stijgt met 6%

Op vrijdag 23 augustus verraste Bitcoin de markt met een flinke prijsstijging van meer dan 6%. BTC sprong van $60.700 naar de zone van $64.450. Inmiddels is de koers iets verder gedaalde en wordt Bitcoin verhandeld voor een prijs van $64.300. 

Deze prijsstijging kwam eigenlijk uit het niets na een hele tijd bearish. Het heeft in ieder geval ook veel goeds gedaan voor het marktsentiment, aangezien deze weer positief is geworden. 

Positief marktsentiment

Het marktsentiment is aanzienlijk positiever geworden. Dit is goed te zien aan de Crypto Fear and Greed Index. Deze is naar ‘Greed’ gestegen met een index van 56. Dit is een aanzienlijke stijging ten opzichte van de ‘Fear’ index van 34 van gisteren. 

Helemaal ten opzichte van de week is het sentiment aanzienlijk positiever geworden. De Fear and Greed Index zag volgende week een ‘Extreme Fear’ met een index van 25. 

Samenvatting

Samenvattend heeft Bitcoin maximalist Samson Mow een belangrijke verwachting over de Bitcoin prijs gedeeld. Zo zegt hij dat alles onder de $0,1 miljoen nog bij de ‘Bitcoin sale’ hoort. Deze positiviteit wordt weerspiegeld door het huidige marktsentiment, dat vandaag een stuk positiever is geworden. 

Lees meer over:
marktsentimentSamson Mow

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...