$SEAL kondigt airdrop en token trading lancering op 2 juli aan – meest veelbelovende crypto trend?

3773 totale weergaven

In de afgelopen weken hebben we al veel geschreven over Sealana. De token, die op speelse wijze inhaakt op de moderne meme coin cultuur, kende een stormachtige presale. Investeerders die nog willen instappen moeten snel zijn, want het aftellen naar de exchange listing is begonnen.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Nu de ‘send to wallet’ fase is afgerond, kan de token alleen nog gekocht worden via de widget op de site. Ook dit zal zal eindigen, om precies te zijn op 1 juli, om 15:00. De handel in $SEAL op decentralized exchanges (DEX) zal officieel beginnen op zondag 2 juli, op hetzelfde tijdstip. Tijdens de korte 24 uur tussen het einde van de presale en de exchange listing zullen de aangeschafte tokens in de vorm van crypto airdrop uitgekeerd worden.

De populariteit van Sealana

Tijdens haar presale wist Sealana meer dan $6 miljoen op te halen, wat voor een kleine meme coin op Solana helemaal geen slecht resultaat is. Het is niet moeilijk om te achterhalen waar de populariteit van de token op gebaseerd is: de munt combineert verschillende elementen die ervoor zorgen dat zij viral kan gaan.

Sealana speelt op speelse wijze in op de meme coin markt. In de hoofdrol van de tokens staat een vadsige zeehond die zijn dagen vult met het steunen van Trump, het eten van tonijn (uit blik) en het zoeken naar de beste Solana meme coins. De zeehond toont bovendien de nodige vergelijkingen met de ‘gamer guy’ uit de beroemde Make love not Warcraft episode van South Park.

Inspiratie uit memes komt voort uit allerlei onderdelen van de Amerikaanse cultuur, of het nu gaat om MAGA, Wall Street of Arnold Schwarzenegger.

Daarnaast is de token ook gewoon bijzonder functioneel. Investeerders kunnen dankzij Sealana met een EVM wallet Solana en Ethereum bridgen en zodoende altijd kunnen traden tegen de beste voorwaarden. Solana aankopen zullen een airdrop krijgen op het SOL netwerk en ETH kopen zullen hun tokens via BNB krijgen, waardoor gas fees beperkt blijven.

Analisten en experts zijn bijzonder bullish over de mogelijkheden van Sealana op de korte en de lange termijn. Zo is onder meer Elroy Ryon erg enthousiast over de mogelijkheden van de token.

De grote vraag is of de Sealana community het enthousiasme dat nu rond de token hangt, lang kan volhouden. Met meer dan 13.000 volgers op X en bijna 20.000 leden op het Telegram kanaal heeft het er echter alle schijn van dat dit geen probleem zal zijn.

Toeslaan bij Sealana

De hype rondom Sealana is te vergelijken met die van Slothana. Deze token wist een enorme hype te veroorzaken tijdens haar presale, en kon na de DEX listing ook nog eens flink groeien.

Ben je van plan om Sealana voor de laagste prijs aan te schaffen? Dan is dit ongetwijfeld het beste moment. De token zal tot de sluiting van de crypto presale te koop zijn voor slechts $0,022. FOMO bouwt zich op rond de token, en jij wilt uiteraard niet degene zijn die deze munt met x10 (of meer) potentie mist.

Bezoek de officiële website om snel en gemakkelijk Sealana te kopen. Je hebt nog maar een paar uur!

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Lees meer over:
sealanaslothana

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd