ShadowGold: Verdien passief goud met de eerste DeFi-token gedekt door echt goud!

ShadowGold: Verdien passief goud met de eerste DeFi-token gedekt door echt goud!

Heb je altijd al goud willen bezitten, maar schrikt de traditionele markt je af? Dan hebben we goed nieuws! ShadowGold (SDG), de allereerste DeFi-token die voor de helft is gedekt door fysiek goud en voor de helft door MATIC, gaat binnenkort in presale.

Goud verdienen was nog nooit zo makkelijk

Wat maakt ShadowGold zo uniek? Simpel gezegd: je verdient passief goud bij elke transactie. Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve investeringsmogelijkheden, een brug tussen traditionele en decentrale financiën. En met ShadowPay, de kers op de taart van ShadowFi’s DeFi-roadmap, kun je straks zelfs anoniem met je goud betalen.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Geen zorgen, ShadowGold is gebouwd op het veilige en schaalbare Polygon-netwerk en is grondig gecontroleerd door Cyberscope. Je privacy is gegarandeerd, zonder gedoe met KYC-checks of identiteitsverificatie.

De presale van ShadowGold start op 15 mei om 23:00 uur UTC en duurt slechts 72 uur. Dit is je kans om SDG-tokens te kopen tegen gereduceerde prijzen, beginnend bij $ 0,02 en oplopend tot $ 0,0275 in vier fases. Na de presale gaat ShadowGold op 19 mei live, met een startprijs van $ 0,0357 per token.

Bezoek shadowfi.com voor meer informatie en om deel te nemen.

Over ShadowGold

Het team achter ShadowGold (SDG) is geen onbekende in de DeFi-wereld. Sinds 2021 hebben ze bewezen succesvol te zijn, met eerder een marktkapitalisatie van $ 45 miljoen en de introductie van de eerste anonieme debetkaarten. Nu zetten ze met ShadowGold een nieuwe stap in de wereld van Real World Assets (RWA).

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....