SHIB Burn Rate Stijgt Met 4907% in 24u, Gaat Shiba Inu Stijgen?

1840 totale weergaven
Shiba Inu koers verwachting

De Shiba Inu koers is vandaag met +2,3% gestegen naar het niveau van $0,000009259. Dit nadat de burn rate van SHIB een toename van +4.907% meemaakte in 24 uur tijd.

Gaat Shiba Inu verder stijgen na deze sterke toename in burn rate of zal SHIB vast komen te zitten onder de eerstvolgende resistance level?

Explosieve Toename van SHIB Burn Rate

De SHIB burn rate is kortgeleden met bijna +5.000% gestegen in de afgelopen 24 uur. Op basis van gegevens van de Shiba Inu burn tracker, Shibburn, ligt de burn rate op het moment van schrijven nog steeds +1.400% hoger dan 24 uur geleden.

Aan de hand van 9+ transacties zijn 19.387.761 SHIB tokens geburnd, wat het totaal aantal geburnde tokens van afgelopen week op 210.346.123 SHIB heeft gebracht.

?s=20

Shiba Inu maakt gebruik van token burns om de gigantische token supply van 589 biljoen te verkleinen. Als gevolg kan de Shiba Inu koers stijgen, mits er nog steeds evenveel vraag naar de token is.

Hoewel er nog een lange weg te gaan is voor de meme coin, heeft Shiba Inu in totaal zo’n 5,7% van zijn supply geburnd.

SHIB Koers verwachting – Gaat Shiba Inu Stijgen?

Deze gigantische token burn leek een directe impact te hebben op de Shiba Inu koers, die voor het eerst in 20 dagen tijd zijn 30-daagse moving average (geel) heeft getest. In de onderstaande afbeelding is te zien hoe SHIB vandaag probeerde boven dit niveau uit te stijgen, maar nog geen candle op dit punt wist te sluiten.

Ondanks de sterke toename van de SHIB burn rate, lijkt de verkoopdruk nog erg hoog te zijn voor Shiba Inu, waardoor een stijging boven de 30-daagse moving average lastig is op dit moment. Dit onderdrukt de Relative Strength index (RSI) van SHIB, die onder de neutrale 50 ligt en niet veel verder lijkt te stijgen op dit moment.

Shiba Inu koers grafiek
Shiba Inu koers grafiek – TradingView

SHIB bulls proberen om de koers boven de $0,000009500 te krijgen, mocht dit lukken dan kan Shiba Inu verder stijgen. De Eerstvolgende target zou dan de $0,000010000 zijn voor de meme coin.

Wegens gebrek aan andere positieve ontwikkelingen van Shiba Inu, lijkt de meme coin voorlopig in zijn huidige trading range te blijven liggen. Zo kan SHIB deze week eindigen rond de $0,000009300, terwijl andere meme coins de aandacht trekken.

Alternatieve Meme Coins met Meer Potentie

Grotere meme coins zoals Shiba Inu, Dogecoin, Pepe en Bonk lijken te stagneren in koers, waardoor deze meme coins op dit moment minder interessant zijn. Investeerders zijn daarom gaan kijken naar alternatieve meme coins met een lagere market cap en dus meer ruimte om te stijgen.

De 2 onderstaande meme coins hebben de afgelopen tijd veel aandacht gekregen van traders en investeerders. Deze nieuwe cryptomunten hebben potentie om binnenkort veel winst op te leveren.

Sponge V2 (SPONGEV2)

Sponge is een bijzondere meme coin die vorig jaar een pump van x100 mee heeft gemaakt. Dit jaar keert Sponge terug met zijn nieuwe Sponge V2 token, een tweede kans om een pump van x100 mee te maken en te profiteren van extra voordelen.

Sponge V2 zal gebruikt worden voor de opkomende Play-to-Earn game van Sponge, waardoor de token nog meer utility heeft dan zijn voorganger. Deze token kan tijdelijk verdiend worden als beloning voordat deze token openbaar verhandeld kan worden op exchanges, een kans om extra vroeg te investeren in de nieuwe meme coin.

Door de originele Sponge token te staken, verdien je passief beloningen in de vorm van Sponge V2 tokens. Binnenkort kunnen deze beloningen in bulk worden geclaimd voordat Sponge V2 gelanceerd wordt op exchanges.

 

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat is een opkomend crypto project dat een explosieve groei in populariteit heeft meegemaakt. De presale waarin het project zijn MK token verkoopt, heeft al meer dan $7,7 van de 10 miljoen opgehaald en kan binnenkort uitverkopen.

MK kan gebruikt worden in de virtuele arena van Meme Kombat, waar bekende karakters zoals Doge, Shiba Inu, Sponge, Pepe en Wojak tegen elkaar zullen strijden. Door MK in te zetten op de uitkomst van deze gevechten, kun je grote prijzen winnen, maar je kunt MK ook staken voor passief inkomen.

MK is tijdens de presale voor een lage prijs van $0,279 per stuk te koop, maar zou na zijn lancering op exchanges nog veel meer waard kunnen worden. Doordat het project gebruik maakt van bekende meme karakters en populaire memes, is de kans groot dat het project viraal zal gaan en de token x10 of hoger kan gaan als gevolg.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...