SHIB koers klaar voor comeback – gaat Shiba Inu stijgen en welke meme coins liften mee?

10733 totale weergaven
Shiba Inu

De koers van Shiba Inu begeeft zich momenteel op het laagste punt dat het heeft gezien in de afgelopen drie maanden. Investeerders vragen zich af of Shiba Inu nog gaat stijgen en of welk rendement dit zal opleveren.

Het marketdata platform Santiment suggereert dat er een potentiële stijging voor Shiba Inu aan zit te komen. Deze uitspraak wordt onderbouwd door het feit dat Shiba Inu een van de meest ondergewaardeerde altcoins van dit moment is.

Shiba Inu koers wankelt: staat de meme coin op het punt om te stijgen?

Santiment kijkt naar de MVRV-score van Shiba Inu en concludeert daarmee dat de meme coin flink ondergewaardeerd is momenteel. De MV (Market Value) RV (Realized Value) vergelijkt de marktwaarde van een cryptomunt met de gemiddelde waarde en koppelt hieraan een cijfer.

Op dit moment staat dit cijfer voor Shiba Inu op -1.55, wat aangeeft dat de altcoin ondergewaardeerd is. De MVRV-score kan vergeleken worden met de RSI (Relative Strength Index), die ook een indicatie geeft over het sentiment van een cryptomunt. Wanneer de waarde van de RSI bijvoorbeeld onder de 40 is, geeft dit aan dat een altcoin ondergewaardeerd is. Daartegenover geeft een waarde boven de 60 aan dat een altcoin overgewaardeerd is.

De indicatie dat Shiba Inu momenteel ondergewaardeerd is, zou dus kunnen betekenen dat op korte termijn de koers van de meme coin zal gaan stijgen.

Daarnaast zien we een afname in het aantal Shiba Inu tokens op exchanges. Dit zorgt ervoor dat de meme coin schaarster wordt, wat vervolgens kan resulteren in een koersstijging. Ondanks de voortdurende dalende koers van Shiba Inu ziet het vooruitzicht er zeer bullish uit.

Shiba Inu koers

De koers van Shiba Inu bevindt zich momenteel rond $ 0,00001712 en ziet daarmee een kleine stijging van 0,85% in de afgelopen 24 uur.

Rond het koerslevel waar Shiba Inu zich op dit moment begeeft, ligt een sterk support level, wat in het verleden als support- en resistance heeft gefungeerd. Mocht de koers verder uitbreken naar beneden dan ligt er nog een sterk support level rond de koers van $ 0,00001472. Dit koerslevel ligt zo’n 14% onder de huidige koers.

Als SHIB de trend om weet te draaien van neergaand naar opgaand, dan liggen er interessante koersdoelen boven de huidige koers van Shiba Inu. Het eerste resistance level waar de Shiba Inu koers waarschijnlijk tegen aan zal lopen ligt rond $ 0,00002457. Hier hebben we eerder support weten te vinden, waardoor het goed mogelijk is dat de koers van SHIB ruim 42% zal stijgen richting dit koerslevel.

Als de kopers dit koerslevel weten te doorbreken dan is de kans aanwezig dat de koers rond $ 0.00003273 opgezocht wordt. Hier ligt momenteel de hoogste candle sluiting van de huidige range waarin Shiba Inu beweegt. Een stijging naar dit koerslevel zou betekenen dat SHIB 90% in waarde stijgt.

Er valt dus een hoop rendement te behalen bij een trendkanteling van de koers van Shiba Inu. Nu de altcoin ondergewaardeerd is en het aantal tokens op exchanges afneemt, lijkt het erop dat een flinke koersstijging aan de horizon ligt voor de meme coin.

Investeerders trekken richting nieuwe onbekende cryptomunten

Vorig jaar hebben we gezien dat presale crypto’s ontzettend viraal zijn gegaan. Deze presale projecten verkopen hun tokens vroegtijdig aan investeerders voordat deze gelanceerd worden op exchanges. Investeerders die er vroeg bij zijn kunnen dus de vruchten plukken van deze (nog) onbekende tokens.

Twee meme coin presales die al een flink bedrag hebben opgehaald zijn $PLAY en $SHIBASHOOT.

PlayDoge ($PLAY) – het nieuwe P2E presale project

PlayDoge is een nieuw presale project dat door middel van een P2E (Play-To-Earn) spel, investeerders enthousiast heeft weten te maken. De presale van de $PLAY-token heeft sinds zijn lancering al $ 5,3 miljoen weten op te halen. Dit is een teken dat investeerders potentie zien in de toekomst van de $PLAY-token.

Het P2E spel is gebaseerd op TamaGotchi, wat jaren geleden erg populair was. Het spel is in een virtueel jasje gestoken en is gekoppeld aan de blockchain. Spelers van het spel kunnen $PLAY-tokens verdienen door opdrachten uit te voeren met hun virtuele huisdier.

PlayDoge presale pagina

Ben je een crypto investeerder die houdt van het uitproberen van nieuwe spellen? Wacht dan niet langer en betreed de wereld van PlayDoge vandaag nog. De $PLAY-token is te koop tegen een koers van $ 0,00515 en kan gekocht worden met ETH, BNB, USDT of creditcard via de officiële website van het presale project.

Shiba Shootout ($SHIBSHOOT) – Shiba Inu geïnspireerde meme coin blaast crypto wereld omver

Shiba Shootout is een op Shiba Inu geïnspireerde crypto presale, die bijna $ 500,000 heeft weten op te halen met de $SHIBASHOOT-token.

Het presale project heeft een westerse cowboy look gecombineerd met een vleugje Shiba Inu. Het is mogelijk voor bezitters van de $SHIBASHOOT-token, om deze te staken. Hiermee kan een rendement ontvangen worden die oploopt tot 2288% per jaar. Daarnaast zullen er ook giveaways gehouden worden voor bezitters van de token, waarbij grote prijzen gewonnen kunnen worden.

Ben je op zoek naar de ultieme meme coin die rendement oplevert? Zoek dan niet verder en stap vandaag nog in Shiba Shootout om een koersstijging mee te maken die flink kan oplopen. De $SHIBASHOOT-tokens kunnen gekocht worden met ETH, BNB, USDT of creditcard tegen een koers van $ 0,0194 via de officiële website.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...