Shiba Inu koers mist breakout, corrigeert met 7,5% daling – hoeveel kan SHIB waard worden?

Shiba Inu koers verwachting

De Shiba Inu koers is op donderdagmiddag met ruim 8% gedaald in de afgelopen 24 uur na een mislukte break-out boven een belangrijke resistance. Het vooruitzicht voor SHIB voor vandaag is bearish nu ook de crypto markt met 4,5% is gedaald, waardoor de meme coin nog verder kan zakken.

Nu moet Shiba Inu waarschijnlijk wachten totdat de markt weer herstelt voordat de resistance bij $ 0,00002800 opnieuw getest kan worden en SHIB weer kan stijgen richting zijn $ 0,00003600 van maart.

Hoeveel kan Shiba Inu waard worden na 7,5% correctie?

Op dit moment ligt de Shiba Inu koers op $ 0,00002484 met een daling van -9,76% in de afgelopen 24 uur en dreigt deze vandaag nog verder te dalen. Shiba Inu kan mogelijk ondersteuning vinden bij $ 0,00002100, maar een break-out onder dit niveau zou SHIB kunnen blootstellen aan lagere niveaus bij $ 0,00001200.

In het geval dat Shiba Inu een bounce weet te maken, kan het de komende tijd weer een poging doen om de 50-daagse Exponential moving Average (EMA) bij $ 0,00002800 opnieuw te testen. Maar zelfs na een doorbraak boven dit niveau, zal SHIB veel aandacht moeten krijgen om verder te klimmen vanuit dit niveau.

Shiba Inu koers grafiek
Shiba Inu koers grafiek – TradingView

Als de crypto markt verder zakt, heeft SHIB weinig kans om te herstellen en kan de koers verder dalen. Maar op langere termijn is er zeker nog hoop voor crypto’s nummer 2 favoriete hond.

Terwijl de meeste meme coins geen enkele vorm van utility hebben, wordt SHIB nog actief geburnd en verdwijnen er regelmatig tokens uit circulatie. De burn van afgelopen weekend is erg opmerkelijk en haalde meer dan 370 miljoen SHIB uit de circulerende supply.

Shiba Inu heeft daarnaast een eigen Web3 ecosysteem en een actieve community, waarmee het haast onmogelijk is voor de meme coin om dit jaar achter te blijven liggen. Deze week is Shiba Inu ook gelist op de exchange Robinhood voor gebruikers in New York.

Op middellange termijn zou de Shiba Inu koers een nieuwe jaarlijkse high boven $ 0,00004000 neer kunnen zetten en eind 2024 – begin 2025 kan SHIB zelfs een nieuwe All Time High bereiken boven $ 0,00010000.

Welke nieuwe meme coin kan de volgende Shiba Inu worden?

Shiba Inu staat bekend als een van de grootste crypto stijgers ooit, die in de bull run van 2021 met miljoenen procenten is gestegen. Een van de redenen dat SHIB populair blijft, is omdat crypto traders en investeerders altijd nog op zoek zijn naar “de volgende Shiba Inu”.

Hoewel het erg lastig is om een token te vinden die zo hard gaat stijgen als SHIB dat deed in 2021, is het minder moeilijk om een token te vinden die een deel van dat succes zou kunnen behalen. In dit artikel kijken we naar 2 meme coins die potentie hebben om hard te stijgen dit jaar en vroege investeerders mogelijk veel winst op kan leveren.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Na al deze jaren, blijken meme coins gebaseerd op honden nog steeds populair te zijn, daarom kunnen we de potentie van de nieuwe Dogeverse (DOGEVERSE) niet onderschatten. Deze zeer bijzondere hond heeft de mogelijkheid om te reizen tussen 6 van de meest bekende blockchains en kan hierdoor veel aandacht krijgen in de volgende bull run.

Dogeverse is enkele weken geleden begonnen met zijn presale en heeft in deze tijd al ruim $ 10,8 miljoen opgehaald. Vroege investeerders kiezen ervoor om de token te staken, zodat ze aan het eind van de presale een grote zak met DOGEVERSE tokens hebben om later te verkopen voor een hogere prijs.

Je kunt DOGEVERSE kopen voor $ 0,000302 per stuk, maar deze prijs zal morgen verder stijgen, voordat de token uiteindelijk gelist zal worden voor een nog hogere prijs. Deze presale is een unieke kans om de meme coin te kopen voor een vaste lage prijs en een goede positie te krijgen voordat het project mogelijk viraal gaat en de token kan exploderen in prijs.

 

Slothana (SLOTH)

Een andere meme coin die veel potentie toont om een deel van het succes van SHIB te herhalen is Slothana (SLOTH). De ‘hardwerkende’ luiaard verkoopt zijn tokens in de presale en zal binnenkort een airdrop doen aan alle presale investeerders voordat SLOTH wordt gelanceerd op exchanges.

Wat erg indrukwekkend is aan Slothana is het feit dat de presale al meer dan $ 15 miljoen op heeft gehaald en dat de meme coin al 25.000 volgers heeft op X (Twitter). Dit betekent dat zodra Slothana wordt gelanceerd, er mogelijk veel mensen aan de zijlijn staan te wachten om te zien wat de meme coin gaat doen en na de presale nog besluiten te kopen.

sloth

Je kunt SLOTH kopen voor 0,0001 SOL (~$ 0,14) per token, met nog 3 dagen te gaan voordat deze presale is afgelopen. Na de presale zul je automatisch je tokens in je wallet ontvangen zonder dat je deze handmatig hoeft te claimen, daarna zal SLOTH gelanceerd worden op exchanges en kun je als vroege investeerder direct handelen in deze tokens.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
shibshiba inu

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...