Shiba Inu koers reageert op 267% stijging aan Shibarium transacties

325 totale weergaven
shiba-inu

De hoeveelheid dagelijkse transacties op Shibarium is met 267% gestegen, waarop de koers van Shiba Inu reageert. 

Meer transacties op Shibarium

Na weken gelijke transactiecijfers te zien, heeft Shibarium, de op Ethereum gebaseerde Layer-2 schaling oplossing, een stijging gezien in de hoeveelheid dagelijkse transacties. Volgens gegevens van Shibariumscan stegen de transacties op de blockchain met 267% van 3.090 op 16 september naar 11.360 op 19 september.

Dit is geen ongebruikelijke stijging voor Shibarium, aangezien het gebruik van de blockchain regelmatig in vlagen komt. Hoe dan ook, is het een belangrijk teken voor de acceptatie van de blockchain.

De trend van Shibarium en stijging van Shiba Inu koers

De Shibarium transactie statistieken onderstrepen het acceptatieniveau van het Layer-2 netwerk. Het helpt om de gezondheid van het memecoinproject te meten met een onderliggende correlatie met de Shiba Inu koers.

Als het aantal transacties op Shibarium stijgt, zal de Shiba Inu koers ook stijgen. Hierbij geldt het tegenovergestelde ook. Historisch gezien zien we dit ook terug. Op 20 augustus steeg het aantal dagelijkse transacties naar 28.680, wat een effect had op de Shiba Inu koers die steeg naar $0,000015.

Op 9 september was het tegenovergestelde te zien. Zo daalde het dagelijkse aantal transacties naar 1.890, wat de koers naar $0,000012 bracht. Zowel de Shiba Inu koers als de adoptie van Shibarium keren nu weer terug naar de oude hogere niveaus. Op het moment van schrijven verhandeld Shiba Inu voor $0,00001417, wat een stijging van meer dan 1,2% is in de afgelopen 24 uur.

Bullish voor Shiba Inu?

De trends rondom Shiba Inu laten zien dat er iets groots op komst is voor de token. Zo is er een massale adoptie van whales, waarbij miljarden SHIB tokens worden ingekocht. Het wordt uiteindelijk de vraag of Shiba Inu weer bullish momentum kan pakken.

Lees meer over:
shiba inu

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...