Shiba Inu Koers Verwachting – 3 Tekenen dat Populaire Crypto Meme Coin zich Opmaakt voor Pump, Kan Shiba Inu 1 Euro Worden in 2024?

Shiba Inu verwachting

Shiba Inu, een van de meest populaire crypto meme coins, stuitert deze week op en neer in koers en is in 7 dagen tijd met +1,5% gestegen. Toch lijkt SHIB rijp te zijn om binnenkort uit consolidatie te breken en verder te klimmen.

In dit artikel kijken we naar 3 tekenen die aangeven dat de Shiba Inu koers binnenkort een nieuwe pump kan meemaken.

3 Tekenen dat Populaire Crypto Meme Coin zich Opmaakt voor Pump

1. Huidig Klimaat van Meme Coins

Na de indrukwekkende stijging van de meme coin, Bonk, profiteren andere meme coins zoals Pepe Coin en Dogecoin ook van rally’s. Zo is bijvoorbeeld Dogecoin met +14% gestegen in de afgelopen 30 dagen en Pepe Coin met +23% in deze periode.

Bonk zelf ligt momenteel nog +254% hoger dan een maand geleden, terwijl Shiba Inu met +26,8% is gestegen. Er is een duidelijke link te leggen tussen het succes van Bonk en de stijging van andere meme coins, waaronder andere SHIB nog van kan profiteren in 2024.

2. Ecosysteem van Shiba Inu

Shiba Inu heeft een klein probleempje, namelijk een supply van 589.300.474.681.954 of 589,3 biljoen SHIB in circulatie. Gelukkig kan dit aantal krimpen door middel van token burns, waarmee een deel van elke SHIB transactie naar een dode wallet wordt verstuurd en hiermee uit de circulatie wordt gehaald.

Als gevolg hiervan kan de waarde van SHIB stijgen, mits de vraag gelijk blijft of toeneemt. Token burns van Shiba Inu zijn live te volgen op Shibburn.

Shiba Inu heeft sinds dit jaar ook een eigen Layer-2 netwerk, Shibarium, waarbij gebruikers profiteren van snellere en goedkopere transacties. Het gebruik van dit netwerk zorgt ervoor dat nog meer SHIB geburnd kan worden, wat bij kan dragen aan een verdere stijging van de Shiba Inu koers.

3. Mijlpaal Shibarium

Op 22 december bereikte Shibarium een Total Value Locked (TVL) van meer dan $1 miljoen, dit is de eerste keer sinds begin september 2023. De TVL van het Layer-2 netwerk van Shiba is sinds eind september consistent aan het groeien en kan in 2024 nog hoger worden.

Dit betekent dat Shibarium nog populairder kan worden, waardoor de vraag naar SHIB kan groeien en er meer tokens geburnd kunnen worden.

Shiba Inu Koers Verwachting – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden in 2024?

De Shiba Inu koers is in de afgelopen 24 uur met -1,84% gedaald naar $0,00001063, terwijl de crypto markt met -1,01% is gedaald vandaag. De “Dogecoin Killer” is sinds zijn lancering in 2020 met meer dan 796.000% gestegen, maar ligt op hetzelfde moment 88% lager dan zijn All Time High van $0,00008616 van oktober 2021.

Een stijging terug naar zijn ATH zou een toename van meer dan 800% inhouden. Maar als SHIB een comeback kan maken, zou de meme coin nog veel meer waard kunnen worden, gezien het nu zijn eigen ecosysteem heeft en minder tokens in circulatie zijn.

Shiba Inu koers grafiek

Momenteel ligt de Shiba Inu koers boven zowel zijn 200-daagse (blauw) als 30-daagse moving average (geel), wat aangeeft dat SHIB een sterke positie heeft. Met een Relative Strength index (RSI) van 55, heeft de meme coin genoeg momentum om binnenkort uit consolidatie te breken.

SHIB zou dan in januari kunnen stijgen naar $0,00001500 en later in 2024 naar de $0,00004000 of zelfs richting zijn ATH van $0,00008616. Voor een stijging naar de 1 euro, hoewel niet onmogelijk, zou eerst een groot deel van de supply geburnd moeten worden, tenzij de koers op magische wijze met 9.425.000% kan stijgen.

Alternatieve Meme Coins voor Shiba Inu

Shiba Inu heeft veel potentie in 2024, maar voor een stijging terug naar zijn ATH van $0,00008616 zou waarschijnlijk meer tijd nodig zijn. Omdat meme coins een boost van populariteit hebben gekregen, zouden de onderstaande meme coins in 2024 meer winst op kunnen leveren.

Sponge V2 (SPONGEV2)

Sponge is een meme coin die een vergelijkbaar succes heeft meegemaakt als Bonk, door met x100 te stijgen naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen. Het team zal binnenkort de Sponge V2 token lanceren en biedt nu de mogelijkheid om Sponge tokens te staken om deze V2 tokens te verdienen.

In dit stake-to-bridge event, kun je Sponge (V1) tokens staken om passief Sponge V2 tokens vrij te spelen. Deze V2 token zou het succes van Sponge kunnen herhalen in 2024 en voor rendementen van nog meer dan 100x kunnen zorgen.

Je kunt Sponge tokens kopen via de website sponge.vip en staken om Sponge V2 vrij te spelen. Binnenkort kun je deze tokens claimen, zal de V1 token vergrendeld worden en begint het team met de ontwikkeling van een eigen Play-to-Earn game.

Meme Kombat (MK)

Mogelijk heeft Shiba Inu meer potentie als strijder in de arena van Meme Kombat, samen met andere bekende crypto memes zoals Wojak, SpongeBob, Doge, Pepe en nog meer.

Bij Meme Kombat kunnen gebruikers de native MK token inzetten als weddenschap op hun favoriete crypto meme en grote prijzen winnen. MK tokens kunnen ook worden gestaked om passief inkomen te verdienen.

MK tokens zijn scherp geprijsd in de presale voor $0,268 per stuk, maar zullen binnenkort stijgen naar $0,279. Nadat de presale is uitverkocht, zal de meme coin lanceren en kan deze mogelijk viraal gaan, met als gevolg een explosie in waarde.

 

Launchpad XYZ (LPX)

Nadat Shiba Inu met meer dan 14.000.000% is gestegen, zijn crypto investeerders op zoek gegaan naar alternatieven die dit succes kunnen herhalen. De nieuwe Launchpad XYZ biedt handige AI tools waarmee het mogelijk kan zijn om de volgende Shiba Inu te vinden.

Launchpad is een AI ecosysteem waar zowel beginnende als ervaren crypto gebruikers handige tools kunnen vinden. Hiermee kun je eenvoudiger koersen analyseren en zoeken naar welke altcoin gaat exploderen zoals Shiba Inu dat deed.

Met de native LPX token profiteer je van extra voordelen op het platform en deze token is nu voor een exclusieve prijs te koop in de presale. Nadat deze presale is uitverkocht, kan deze token meer waard worden dankzij de utility die LPX biedt.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
meme coinsshiba inu

  By Bart Klammer

  Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de blockchain sector steeds uitgebreider en ingewikkelder wordt, heeft Bart als doel om een betrouwbare bron te zijn voor het laatste nieuws over de blockchain en cryptocurrency.

  Meest gelezen

  Nieuws
  Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

  Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

  Nieuws
  Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

  Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

  Nieuws
  Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

  Nieuws
  Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

  Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

  Nieuws
  De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

  In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

  Lees meer

  Net binnen

  bitcoin etf Bitcoin
  BlackRock en Fidelity’s Bitcoin ETF’s Verbrijzelen Records met $3 Miljard Binnen 17 Dagen

  De lancering van de spot bitcoin exchange-traded funds (ETF's) van BlackRock en Fidelity, respectievelijk IBIT...

  Gary Gensler Nieuws
  Bloomberg Analist Eric Balchunas: “Gary Gensler is de Drijvende Kracht Achter de Bitcoin Boom”

  Analisten kijken al lang uit naar het moment dat bitcoin zijn hoogste waarde ooit weer...

  Joe Biden Nieuws
  Biden’s Bitcoin Mining Onderzoek Stopgezet na Juridisch Verzet

  In een schikking over de juridische strijd rond de noodenquête naar bitcoin miners is overeengekomen...

  Nieuws
  Bitcoin Update: Onstuitbare Golf Kan Koers Verder Opblazen

  In de afgelopen zeven dagen heeft Bitcoin een ongekende stijging doorgemaakt van ruim 21%, een...

  chainlink Nieuws
  Waarom Chainlink Wel Eens de Eerstvolgende Crypto met Eigen ETF Kan Zijn

  Sommige analisten voorspellen een snelle lancering van een nieuw exchange-traded fund (ETF) dat gericht is...

  Lees meer