Shiba Inu whale verliest $13,5 miljoen na handelen met hoog risico

328 totale weergaven
oranje-walvis-in-schaal

Een Shiba Inu whale heeft $13,5 miljoen verloren aan risicovolle transacties waarbij SHIB en NEIRO betrokken waren, wat de volatiliteit van cryptovaluta benadrukt. 

Shiba whale verliest $13,5 miljoen

Een prominente Shiba Inu whale, die in 2021 ooit $145 miljoen verdiende met handelen in SHIB, wordt nu geconfronteerd met aanzienlijke verliezen. Na een reeks met risicovolle transacties is de waarde van de wallet van de whale nu met $13,5 miljoen gedaald, volgens gegevens van Spot On Chain:

In deze post op X (Twitter) laat Spot On Chain weten hoe de whale 1.003 ETH, ter waarde van $2,31 miljoen heeft geruild voor 2,86 miljard NEIRO tokens. Deze handel werd aangedreven door de recente stijging van NEIRO, waarbij de memecoin met 1700% steeg. Echter, twee van de recente transacties van de whale, waaronder deze NEIRO transactie en een SHIB transactie, hebben geresulteerd in een verlies van $13,48 miljoen.

Slechte trades voor de whale

Eén van de transacties ging compleet de verkeerde kant op nadat de waarde van NEIRO deze week met 50% daalde, wat een grote ommekeer betekende voor de whale, die ooit bekend stond om zijn zeer winstgevende transacties.

Eerder, tijdens de bull run van 2021/2022 verdiende de handelaar miljoen met Shiba Inu, maar nu wordt hij geconfronteerd met de harde realiteit van de volatiele memecoin markt.

Bijzondere prestaties van NEIRO

De prijs van NEIRO steeg eerder deze week met meer dan 1.620%, wat werd aangewakkerd door een goedkeuring van Justin Sun, oprichter van het Tron netwerk, en de aankondiging dat Binance NEIRO op haar platform ging aanbieden. In minder dan een dag schoot de marktkapitalisatie van NEIRO omhoog van $12 miljoen naar $350 miljoen. Dit moedigde grote investeerders, waaronder deze whale, aan om in te stappen.

Volgens gegevens van CoinGecko steeg de waarde van NEIRO met 1.762%, waardoor een marktkapitalisatie van $362,7 miljoen werd bereikt. Dit bullish sentiment heeft de whale er waarschijnlijk van overtuigd om groot in te zetten op NEIRO.

Het volatiele karakter van memecoins

Ondanks het zware verlies op NEIRO zag de walvis een kans om winst te pakken door SHIB te ruilen voor Fetch.ai. Hiermee heeft hij een ongerealiseerde winst van $715.000 behaald, wat een rendement van 20,7% is.

Dit verhaal heeft de whale misschien grote verliezen opgeleverd, maar het benadrukt wel het onvoorspelbare karakter van memecoins. Daarnaast is hierdoor ook te zien hoe zelfs ervaren handelaren problemen kunnen hebben met de volatiele cryptomarkt.

Lees meer over:
Neiroshiba inu

Door: Marijn van Leeuwen

Marijn van Leeuwen is een fanatieke tekstschrijver met een sterke focus op de cryptowereld. Hij brengt jarenlange ervaring in het schrijven over cryptocurrency naar bitcoinmagazine.nl. Zijn diepgaande kennis van SEO en marketing, gecombineerd met zijn passie voor crypto, maakt hem de perfecte aanwin...