Shiba Shootout: Drie redenen waarom investeerders massaal naar het crypto wilde westen trekken

De Shiba Shootout presale gaat als een speer. De interesse in de token is zo groot, dat wanneer deze straks gelist wordt, deze mogelijk beter gaat presteren dan de meeste toonaangevende meme coins op de markt.

Het project kent een uniek verhaal dat verschillende voordelen die door de community worden aangedreven, samenbrengt. Dit creëert niet alleen een gevoel van saamhorigheid, maar legt de basis voor toekomstige ontwikkelingen, waardoor investeerders zich echt onderdeel van het project voelen.

We moeten echter niet vergeten dat Shiba Shootout een meme coin is met een lage marktkapitalisatie, die investeerders een goedkope investeringskans biedt. Ondanks de enorme potentie, is het niet een investering met laag risico en wanneer het een listing krijgt, zal de koers in het begin waarschijnlijk enorm volatiel zijn, net als bij andere coins in de markt.

Maar waarom trekken meme coin investeerders dan massaal naar het crypto Wilde Westen? Daar zijn drie goede redenen voor.

Reden 1: Shiba Shootout laat exact zien waarom meme coins eigenlijk net het Wilde Westen zijn

Korte termijn, weinig fundamentele waarde, lage marktkapitalisatie, maar wel een goede naamsbekendheid – dat is precies hoe de meme coin markt altijd is geweest.

Het hoge risico, met kans op hoge winsten, trekt de cowboys aan. Deze investeerders zijn niet bang om alles op het spel te zetten om explosieve winsten te maken in een korte periode.

En ondanks dat Shiba Shootout niet per se voldoet aan het stereotype meme coin vanwege zijn functionaliteiten, zullen veel investeerders het in eerste instantie wel als meme coin zien. En het verhaal dat Shiba Shootout vertelt, is die van een meme coin die door het Wilde Westen slentert, op zoek naar succes en avontuur. Hierdoor is het eigenlijk precies alles wat je van een meme coin zou verwachten.

Reden 2: Shiba Shootout biedt gebruikers lange termijn voordelen

De meeste meme coins kennen geen fundamentele waarde waarop ze terug kunnen vallen en zijn gelimiteerd tot het hebben van een community en memes.

Dat is de realiteit die we toch echt even moeten onderstrepen. Shiba Shootout doet een aantal dingen om op te vallen ten opzichte van de rest, die allemaal zijn verweven in zijn lange termijn functionaliteiten.

Ten eerste kent de token een uniek beloning systeem dat draait om de betrokkenheid in de community. Des te meer interacties binnen de community, des te meer tokens de community zal verdienen. Dit zorgt voor een actieve community, waardoor Shiba Shootout langer onderdeel van het gesprek zal blijven.

Ten tweede zijn er meerdere manieren om passieve inkomsten te verdienen met Shiba Shootout. Een daarvan is de Savings Saddlebag. Deze plaatst automatisch een deel van je Shiba Shootout tokens in een daarvoor bedoelde wallet, waarover je rente ontvangt op basis van de periode en het aantal tokens dat je inlegt.

De andere meer visuele manier van staking is cactus staking. Ondanks dat het gewoon een traditionele manier van staking is, hebben ze dit visueel gemaakt in de vorm van een groeiende cactus in de woestijn, die je rendement vertegenwoordigt. Dit speelse element zorgt voor een meer interactieve manier van staken, wat ervoor zorgt dat beginners het concept beter begrijpen.

Reden 3: Kansen voor vroege investeerders

De derde reden waarom investeerders massaal naar Shiba Shootout trekken is de lopende crypto presale.

In presales zijn tokens beschikbaar tegen goedkope prijzen. De presale van Shiba Shootout kent meerdere fasen, wat betekent dat bij elke fase de prijs iets stijgt. Vroege investeerders pakken dus het hoogste rendement op het moment dat de token live gaat op de exchanges.

Een ander positief aspect van de presale is het staking mechanisme. Net zoals veel andere presale crypto’s dit jaar, heeft Shiba Shootout ook een staking mechanisme toegevoegd aan zijn presale. Investeerders die $SHIBASHOOT kopen tijdens de presale, zullen opmerken dat hun tokens automatisch gestaked worden. Dit biedt een unieke kans voor vroege investeerders, omdat ze gelijk passief geld verdienen.

De Shiba Shootout presale biedt de kans om de token goedkoop op te pikken, voordat deze gelist wordt. De bedoeling is om in de loop van het tweede kwartaal van 2024 live te gaan. Zodra dit gebeurt, zal de koers mogelijk direct explosief kunnen stijgen, net zoals bij de meeste meme coins het geval is. Rendementen van 10x of zelfs 100x zijn daarbij geen uitzondering.

Als de koers van SHIBASHOOT snel genoeg kan stijgen, zal het ook nog eens de aandacht trekken van gecentraliseerde exchanges, wat de koers nog verder omhoog kan duwen.

Waarschijnlijk is dit de belangrijkste reden waarom investeerders massaal naar Shiba Shootout trekken.

Hoe kan je meedoen aan de Shiba Shootout presale?

Gezien de grote interesse, moeten investeerders er dus snel bij zijn om zo veel mogelijk rendement te maken. Door de onderstaande stappen te volgen kunnen investeerders meedoen:

  1. Ga naar de officiële website: shibashootout.com.
  2. Verbind je wallet en zorg dat er voldoende ETH of USDT op staat om de transactie te doen.
  3. Bepaal hoeveel SHIBASHOOT je wilt kopen.
  4. Koop de tokens.

Als je meer wilt leren over dit zeer interessante project, kan je het beste hun X/Twitter en Telegram in de gaten houden.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...