SKALE Labs onthult Pacifica V3-upgrade om de prestaties van blockchain te verbeteren

1912 totale weergaven

SKALE Labs heeft de Pacifica V3 upgrade geïntroduceerd, die de block mining- en transactiesnelheden verbetert om de algehele blockchainprestaties te verbeteren.

Grote prestatieverbeteringen met Pacifica V3

Tijdens EthCC 7 in Brussel kondigde SKALE Labs de Pacifica upgrade aan, die de transactiesnelheid met 122% zal verhogen en de netwerkprestaties zal verbeteren. Jack O’Holleran, medeoprichter en CEO van SKALE Labs, verklaarde: “Deze upgrade onderstreept SKALE’s toewijding aan het stimuleren van innovatie en schaalbaarheid in blockchaintechnologie.”

Aanzienlijke toename in transactiesnelheid

De Pacifica V3 upgrade verhoogt de snelheid van block mining met 108% en de doorvoersnelheid van transacties met 122%. Het bevat EIP-1559 ondersteuning voor automatische tariefaanpassingen op basis van de netwerkvraag.

Verbeterde ontwikkelaars- en gebruikerservaring

De upgrade verkort de overdrachtstijden van Interchain Messaging Agent (IMA) met 50% en verbetert de integratie met web3 tools en wallets. Bouwen op SKALE is nu efficiënter, met gemiddelde Transactions Per Second (TPS) voor sFUEL overdrachten verhoogd met 120%, en de gemiddelde block mining tijd gehalveerd.

Uitbreiding ecosysteem en toekomstige updates

SKALE heeft nieuwe wallets geïntegreerd, zoals de Core Crypto Wallet & NFT Extension en Rabby Wallet. De komende V3.1 update eind 2024 zal pre-deployments ondersteunen in “skale-contract” functionaliteit en de prestaties optimaliseren door schijfpartitionering voor blockchains.

Investering en groei

Gesteund door investeerders waaronder Arrington XRP Capital, ConsenSys Labs en Winklevoss Capital, heeft SKALE Labs voortdurend de grenzen van de schaalbaarheid van blockchain verlegd. De Pacifica V3 upgrade verstevigt SKALE’s positie als toonaangevend blockchain netwerk, dat krachtige toepassingen kan ondersteunen, met name in de gamingindustrie.

De Pacifica V3 upgrade zal ongekende blockchain prestaties leveren, waarvan een breed scala aan gebruikers en toepassingen kan profiteren. Deze upgrade versterkt SKALE’s toewijding aan innovatie en schaalbaarheid in de blockchain sector en belooft een mooie toekomst voor het netwerk.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....