Dit sociale netwerk betaalt contentmakers in DAI stablecoin

387 totale weergaven

Het sociale netwerk Taringa! gaat een pilot draaien met MakerDAO. Zo ontvangen contentmakers op het platform punten die zijn om te zetten in de DAI stablecoin.

Sociaal netwerk en DAI stablecoin

Taringa!, met naar eigen zeggen 27 miljoen geregistreerde accounts, kondigt de samenwerking dit weekend aan. Ook e-walletproducent Airtm sluit zich bij de partnership aan. Zij zetten de DAI om in de lokale valuta, indien gewenst.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het sociale netwerk mikt op landen als Argentinië en Venezuela die geplaagd worden door hyperinflatie. Met een cryptomunt met een stabiele waarde zijn gebruikers meer beschermd.

DAI is niet gekoppeld aan een reguliere valuta zoals de dollar of de euro. Hoe werkt het principe van MakerDAO ook alweer? In het onderstaande filmpje leggen ze het zelf uit.

Interview MakerDAO

We spraken tijdens Money2020 met Lasse Birk Olesen bij over de laatste ontwikkelingen bij MakerDAO.

Bron: Taringa

Lees meer over:
MakerDAOstablecoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...