SOL Koers Breakout, Tikt $100 Aan – Kan Solana 1000 Euro Worden?

solana koers verwachting

De Solana koers is na een dip onder de $100 weer boven dit niveau uitgebroken en ligt momenteel op de $102 na een stijging van +7% in de afgelopen 24 uur.

Dit terwijl de crypto markt vandaag ook met een indrukwekkende +3.5% is gestegen, met Bitcoin (BTC) die boven de $44.500 is uitgebroken.

De groeiende populariteit van Solana en de break-out boven de $100 schetsen een positief beeld voor de altcoin, waardoor SOL de komende tijd mogelijk verder kan klimmen.

SOL Koers Overstijgt $100 – Kan Solana 1000 Euro Worden in 2024?

Solana is op de laatste dag van januari onder de $100 gezakt en stagneerde voor een week totdat het gisterenavond weer begon te klimmen. Dit nadat 2 dagen terug, het netwerk van Solana te maken kreeg met een storing die bijna 5 uur duurde.

Op dinsdagochtend lag het netwerk van Solana plat, waardoor de SOL koers tot $93 daalde, voordat het dezelfde dag nog boven de $97 steeg nadat de storing was verholpen. Het team van Solana heeft een nieuwe patch geïntroduceerd waarmee het netwerk later in de middag weer operationeel was.

Hoewel de reden van de storting onbekend is, vermoedde Matthew Sigel, een crypto expert van VanEck, dat het netwerk te maken kreeg met een bug. Deze bug is later gepatcht en daarmee verwijderd.

Dit was de eerste storing die Solana in een jaar tijd heeft meegemaakt, alleen duurde de vorige storing maar liefst 19 uur.

Solana koers Analyse

Nadat de storing van Solana op dinsdagmiddag verholpen is, schoot de SOL koers boven zijn 30-daagse moving average (geel) rond de $95. Na de stijging van gisteren heeft Solana deze niveau in het stof achtergelaten terwijl de koers zelf boven de $100 uitsprong.

Nu kan Solana support krijgen van zijn 30-daagse moving average, waardoor het een basis heeft om verder te stijgen de komende tijd. Ondanks de break-out boven de $100, ligt de Relative Strength Index (RSI) onder de 58, wat SOL de ruimte geeft om nog hoger te gaan voordat de RSI een overbought signaal geeft.

Solana koers grafiek
Solana koers grafiek – TradingView

De komende tijd zou de Solana koers kunnen zo hoog als $120 waard kunnen worden, maar voor een stijging naar de $1.000 zou er meer moeten gebeuren in de crypto markt en zou Solana nog populairder moeten worden.

De verwachting is dat Solana tegen het eind van 2024 naar de $400 zou kunnen klimmen, natuurlijk kan dit echter ook lager of hoger zijn.

Deze Nieuwe Solana Crypto Meme Kan Binnenkort Exploderen – Doe Mee Met de Airdrop

Smog koers grafiek
Smog koers grafiek – DEXTools

Smog is een nieuwe token die pas gelanceerd is op het netwerk van Solana en in een korte tijd al veel is gestegen. De nieuwe Solana meme coin biedt early adopters de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de beste airdrop aller tijden.

Met hints dat Smog gemaakt is door het team achter Pepe, Bonk, Sponge en Dogwifhat, zou Smog de volgende grootste meme coin op Solana kunnen worden. Misschien is SMOG wel de volgende meme coin die een Binance listing krijgt en daardoor nog meer kan exploderen in waarde.

Met airdrops die centraal staan bij het project, zal 35% van de token supply gebruikt worden voor airdrops, 50% voor marketing, 10% voor CEX listings en 5% voor de liquidity pool (met liquidity lock).

smog meme crypto tokenomcis
Tokenomics van SMOG

Je kunt meedoen met de Smog airdrop met gebruik van een Solana wallet, zoals Phantom. Via de gedecentraliseerde exchange (DEX), Jupiter, kun je SMOG tokens kopen om kans te maken op de airdrop en door verschillende taken te voltooien via de campagne, haal je nog meer uit de airdrop.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

 

 

Lees meer over:
solsolanasolana koers

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...