SOL koers toont bullish patroon na aantikken $80 mld marketcap – wat gaat Solana doen?

4774 totale weergaven
solana SOL crypto FTX

Solana heeft gisteren een marketcap van $ 80 miljard bereikt met een koers boven $ 173. Hierdoor zag een crypto analist een bullish patroon in de Solana koers, wat mogelijk kan leiden tot verdere stijgingen in de komende week.

De Solana blockchain profiteert van een nieuwe golf van crypto meme hype, wat te zien is aan een stijging in het aantal actieve adressen. Wat gaat Solana doen de komende week en kan SOL binnenkort weer $ 200 waard worden?

Solana koers stijgt en toont bullish patroon

De Solana koers is vandaag met een kleine 0,3% gedaald naar $ 172, maar is in de afgelopen week met ruim 3% gestegen. Met een stijging van bijna 18% in de afgelopen 30 dagen, is SOL duidelijk aan het herstellen en zou het binnenkort weer richting $ 200 kunnen gaan.

Solana heeft nu een marketcap van ongeveer $ 80 miljard en heeft hiermee dezelfde range bereikt die we aan het eind van mei zagen. Als SOL weer boven de $ 80 miljard kan consolideren, dan zijn verdere stijgingen mogelijk voor de top 5 grootste cryptomunt.

Solana koers grafiek
Solana koers grafiek – TradingView

Als Solana boven $ 172 weet te blijven, kan dit niveau dienen als support en zou de resistance van $ 186 volgende week getest kunnen worden. Een doorbraak boven deze resistance kan de weg vrij maken voor stijgingen richting $ 200.

Het ecosysteem van Solana profiteert van de groeiende populariteit van meme coins, wat ervoor heeft gezorgd dat het aantal actieve adressen op Solana weer aan het toenemen is.

De huidige meme crypto hype is met name gebaseerd op de terugkeer van trader Roaring Kitty, die bekend staat om zijn betrokkenheid in de GameStop (GME) rally van 2021.

Een Solana meme coin met de naam GameStop (GME), is viraal gegaan en in een maand tijd met zo’n 3.800% gestegen, met nog een pump van 133% in de afgelopen 24 uur. Dit trekt meer investeerders naar de Solana blockchain en kan zorgen voor verdere stijgingen in de SOL koers.

Solana zou dit weekend kunnen consolideren boven $ 170 en de volgende week koers kunnen zetten richting $ 180 of zelfs $ 190. In dat geval zou Solana binnen enkele weken weer naar $ 200 kunnen stijgen, mits er geen pullback komt voor Solana of de gehele crypto markt.

Welke crypto memes gaan exploderen?

De explosie van GameStop (GME) op Solana (en andere chains) heeft ook geleid tot stijgingen van andere meme coins op het netwerk. Zo is MEW met 20% gestegen deze week, SLERF met 25% en MYRO met 5%. Maar ook kleine volatielere meme coins zijn flink gestegen, waaronder Neversol (NEVER) met een 380% pump deze week.

In dit artikel kijken we naar nieuwe meme crypto’s met potentie om x10 of zelfs x100 te gaan voor vroege investeerders. Deze meme coins zijn tijdelijk voor een lage prijs te koop in hun presale, waarmee je de kans hebt om een voorsprong te krijgen op de rest van de markt.

PlayDoge (PLAY)

Een project dat crypto investeerders moeilijk over het hoofd kunnen zien is PlayDoge (PLAY), omdat deze met zijn presale bijna $ 3 miljoen heeft opgehaald binnen 2 weken tijd. Het tempo waarop deze nieuwe Play-to-Earn coin wordt uitverkocht, kan een teken zijn dat deze gaat exploderen na zijn eerste exchange listing.

PlayDoge is een Play-to-Earn game die je via je mobiel kunt spelen. Je kunt je eigen digitale huisdier verzorgen en deze meenemen in arcade games om PLAY-tokens te verdienen als beloning. De tokens kun je gebruiken in het spel, staken voor passief inkomen of inwisselen voor andere cryptocurrency’s.

Je kunt PlayDoge kopen voor $ 0,000504 tijdens de presale. Nu er meer dan $ 2,84 miljoen is opgehaald in de presale, zal de prijs binnenkort stijgen naar $ 0,00505. Je kunt PLAY staken om extra tokens te verdienen met een APY van 109% en deze na lancering claimen.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Sealana (SEAL)

De presale van Sealana (SEAL) is een groot succes en heeft meer dan $ 3 miljoen opgehaald. Deze maand zal de presale eindigen en zal SEAL gelanceerd worden op exchanges. Met de populariteit van Sealana, is de verwachting hoog dat deze meme coin binnenkort kan exploderen.

Sealana is een echte Amerikaanse meme coin en heeft een enorme zeehond in de stijl van South Park als mascotte. Deze meme coin combineert een stukje moderne Amerikaanse cultuur met de mogelijkheid om geld te verdienen met crypto trading.

Je kunt SEAL tijdens de presale voor een vaste lage prijs van $ 0,022 kopen. Gekochte tokens zullen na de presale als airdrop in je Solana wallet terechtkomen, terwijl de token kort daarna gelanceerd zal worden op exchanges en mogelijk direct kan stijgen in waarde.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

 • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
 • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
 • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

 

Base Dawgz (DAWGZ)

Een van de nieuwste meme coins op de markt is Base Dawgz (DAWGZ), die binnenkort zal lanceren op de Base blockchain, maar ook verhandeld kan worden op andere chains. De presale van DAWGZ is deze week live gegaan en heeft al meer dan $ 420.000 opgehaald in enkele dagen.

Base Dawgz heeft de mogelijkheid om te skydiven en daarmee op andere chains te belanden, hierdoor is het mogelijk om de token te verhandelen op Base, Ethereum, de Binance Smart Chain, Avalanche, Polygon en uiteraard Solana. Daarnaast heeft Base Dawgz een Share-to-Earn model, waarmee je extra tokens kunt verdienen.

Het $DAWGZ-token heeft zijn hoofdlandingszone op de basis. Wat het tot een echte grijper maakt, is het vermogen om over blockchains heen te springen. U kunt het naadloos claimen, opslaan en verhandelen op Ethereum, Solana, BNB Chain, Polygon en Avalanche. Het is als een basissprong door de blockchains en landen waar je maar wilt.

Je kunt DAWGZ kopen voor $ 0,00479 tijdens de 1e fase van de presale, dit betekent dat je nog kunt profiteren van de laagste presale prijs. Binnen enkele dagen zal de prijs van DAWGZ stijgen, totdat deze token later voor een hogere prijs gelist zal worden op exchanges.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

 • Beschikbaar op meerdere blockchains
 • Meme coin gebaseerd op base jumping
 • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
altcoinssolsolana

  Door: Bart Klammer

  Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...