Zal de Solana koers $233 halen? Breakpoint event komt dichterbij

962 totale weergaven
Zal de Solana koers $233 halen? Breakpoint event komt dichterbij

Na een moeilijke maand augustus waarin de Solana koers bijna 10% in waarde daalde, lijkt de cryptomunt nu een herstel in te zetten. Begin september steeg de koers van een dieptepunt van $124 naar $1344. De huidige koers van $130,30 zorgt ervoor dat analisten denken dat Solana mogelijk een flinke stijging kan meemaken, zeker met een belangrijk event in het vooruitzicht.

Waarom de Solana koers richting $233 kan gaan

Een crypto analist, Javon Marks, heeft al lange tijd een positief toekomstbeeld van Solana en blijft vasthouden aan zijn koersdoel van $233,8.

Javon Marks ziet in Solana een sterk patroon van stijgende koers. Volgens hem zou de koers van Solana kunnen oplopen tot $233,8 of zelfs hoger als het momentum blijft aanhouden. Hij baseert zijn voorspelling op een verborgen bullish divergence patroon dat al een tijd zichtbaar is bij Solana.

In een analyse legt Marks uit dat hij al sinds midden 2023 vasthoudt aan zijn koersdoel van $233,8, toen Solana nog op $16,12 stond. Sindsdien is de koers met maar liefst 1.203% gestegen. Ondanks een tijdelijke terugval denkt Marks dat de koers verder kan klimmen, vooral omdat er weer positieve signalen zichtbaar zijn.

Hij voorspelt een mogelijke stijging van nog eens 72%, waardoor de koers zijn doel van $233,8 kan bereiken.

Als Solana door deze grens heen breekt, denkt Marks dat de koers verder kan stijgen tot wel $457, wat nog eens 93% groei zou betekenen.

Belang van het Solana breakpoint event

Naast de analyse van Marks richten andere analisten zich op het Solana Breakpoint event dat binnenkort plaatsvindt. Dit event heeft in het verleden vaak een grote invloed gehad op de Solana koers.

Crypto analist Marty Party wees erop dat Solana gemiddeld met 62% in waarde stijgt in aanloop naar het Breakpoint event. Met de huidige koers van $133 zou dit betekenen dat Solana kan stijgen tot $215,46 voordat het event plaatsvindt.

Het Solana Breakpoint event is een belangrijke bijeenkomst waar nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen het Solana ecosysteem worden gepresenteerd. Vorige jaren zorgde dit voor flinke koersstijgingen: 68% in 2021, 42% in 2022 en 58% in 2023.

Dit jaar vindt het Breakpoint event plaats op 20 september in Singapore, en de verwachtingen binnen de Solana community zijn hooggespannen. Analisten zoals Sai denken dat er opnieuw een rally aan zit te komen, vergelijkbaar met eerdere jaren.

Of Solana opnieuw zulke grote stijgingen zal zien, moet nog blijken, maar zowel historische data als technische analyses wijzen op een mogelijk flinke koersbeweging.

Lees meer over:
solana koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...