Solana ontploft: Mis deze kansen niet!

5634 totale weergaven
Solana ontploft: Mis deze kansen niet!

De cryptowereld staat in vuur en vlam, en Solana is de ster van de show! Mis deze kans niet om te profiteren van de explosieve groei van dit platform. In dit artikel nemen we je mee door de laatste ontwikkelingen, zodat je goed geïnformeerd kunt investeren.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

 • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
 • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
 • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat Gebeurt Er Allemaal op Solana?

Solana bruist van de activiteit, met nieuwe projecten, lanceringen en integraties die elkaar in rap tempo opvolgen. Hier zijn enkele hoogtepunten:

 • deBridge lanceert token DBR: deBridge, het platform voor snelle cross-chain swaps, introduceert zijn eigen token DBR. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor gebruikers en investeerders.
 • ionet lanceert eligibility checker: ionet, het gedecentraliseerde netwerk voor liquiditeitsverschaffing, maakt het nu nog makkelijker om te zien of je in aanmerking komt voor deelname.
 • JUP LFG voting start morgen: De derde ronde van stemmen voor het Jupiter Launchpad gaat van start. Dit is jouw kans om invloed uit te oefenen op de toekomst van Solana’s DeFi-ecosysteem.
 • Sanctum geïntegreerd in Jupiter Routing: Sanctum Infinity, het platform voor gedecentraliseerde handel, is nu geïntegreerd in Jupiter Routing. Dit betekent betere tarieven en meer mogelijkheden voor swaps.

https://twitter.com/JupiterExchange/status/1792552968287592571

Solana in Cijfers

De cijfers spreken voor zich:

 • TVL van $ 5 miljard: De totale waarde van activa die in Solana’s DeFi-protocollen zijn vastgelegd, bedraagt maar liefst $ 5 miljard.
 • Gemiddelde wekelijkse DEX-volume van $ 8 miljard: Het handelsvolume op gedecentraliseerde exchanges (DEX’en) op Solana is gigantisch.
 • SOL, WIF, GME en BONK meest verhandelde tokens: Deze tokens zijn hot op Solana, wat wijst op een bloeiend ecosysteem.
 • Raydium, Orca en Meteora top pool providers voor Jupiter: Deze platforms spelen een cruciale rol in het succes van Jupiter, Solana’s toonaangevende liquiditeitsaggregator.
 • 730.000 unieke wallets: Het aantal actieve gebruikers op Solana groeit snel, wat het potentieel van het platform verder onderstreept.
Solana is bestand tegen marktdalingen.
Solana is bestand tegen marktdalingen

Solana is niet alleen populair, maar ook veerkrachtig. Zelfs tijdens marktdalingen blijft het platform presteren, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor langetermijninvesteerders.

Jupiter’s groei in Q1 2024

Jupiter, de alles-in-één DEX voor spot- en perpetual trading, heeft in het eerste kwartaal van 2024 een indrukwekkend volume van $ 100 miljard verwerkt. Dit toont aan dat Solana’s DeFi-sector in hoog tempo volwassen wordt.

LFG voting ronde #3: Jouw kans om mee te beslissen

Vanaf 22 mei kun je je stem uitbrengen op de projecten die je het meest veelbelovend vindt voor het Jupiter Launchpad. Exchange Art, DivvyBet en deBridge dingen mee naar een plek op het platform. Bestudeer de projecten goed en maak een weloverwogen keuze!

Exchange Art: Dit toonaangevende NFT-platform voor kunst richt zich op zowel de Web3- als de traditionele kunstmarkt.

deBridge: Dit platform voor snelle cross-chain swaps en bridging biedt gebruikers veel flexibiliteit en mogelijkheden.

DivvyBet: Dit gedecentraliseerde sportweddenplatform heeft al meer dan $ 4,2 miljoen aan inzetten verwerkt en biedt een unieke kans voor liefhebbers van sport en crypto.

LFG voting ronde #3
LFG voting ronde #3

Solana is hot!

Solana is de plek waar het nu gebeurt in de cryptowereld. Met een bloeiend ecosysteem, indrukwekkende cijfers en veelbelovende projecten in de pijplijn, is dit het moment om in te stappen. Mis deze kans niet en laat je niet afschrikken door de huidige marktsituatie. Solana is veerkrachtig en klaar voor de toekomst!

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....