Solana whale verplaatst $30 miljoen: Wat betekent dit voor de markt?

627 totale weergaven

Een Solana whale heeft $30 miljoen aan SOL unstaked en overgeboekt naar Binance, wat zorgen baart over een mogelijke prijscorrectie. Deze whales veroorzaakte eerder dit jaar een aanzienlijke daling in de prijs van Solana tijdens een soortgelijke beweging.

Whale activiteit duidt op potentiële prijsdaling van Solana

On-chain gegevens hebben onthuld dat een Solana whale 200.000 SOL tokens, met een waarde van ongeveer $30 miljoen, heeft unstaked en overgeboekt naar Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency exchange qua handelsvolume.

Deze stap komt midden in een recente marktcorrectie en doet denken aan een soortgelijke whale selloff eerder dit jaar, die een daling van 24% veroorzaakte in de prijs van Solana.

Geschiedenis van door whales veroorzaakte prijsdalingen van Solana

Tussen juni en juli verkocht dezelfde whales 1,2 miljoen SOL tokens ter waarde van $178 miljoen, wat bijdroeg aan een snelle prijsdaling van $170 naar $125 in minder dan drie weken.

Hoewel het bij deze laatste verkoop om een kleiner bedrag gaat, baart het potentieel voor een verkoopgolf handelaren nog steeds zorgen.

Zal de prijs van Solana dalen?

Ondanks de recente activiteit van de whale, heeft Solana nog geen significante prijsdip gezien. De asset consolideert rond de $155 en de Relative Strength Index (RSI) voor SOL laat zien dat het zich in een neutrale zone bevindt, wat aangeeft dat het noch overbought noch oversold is.

De beweging van grote hoeveelheden SOL naar een beurs zou echter een signaal kunnen zijn voor een potentiële selloff, die een prijsdaling zou kunnen veroorzaken.

Samenvatting

Met $30 miljoen aan SOL nu op Binance, houden marktwatchers de prijsbewegingen van Solana nauwlettend in de gaten. Als de whale besluit te verkopen, zou Solana een herhaling kunnen zien van de prijsdaling van eerder dit jaar.

Voorlopig blijft de markt voorzichtig optimistisch, maar beleggers moeten voorbereid zijn op potentiële volatiliteit.

Lees meer over:
solsolanasolana koerswhale

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....