SPX koers pumpt 6289% in een maand – welke crypto memes gaan stijgen in nieuwe meme coin rally?

566 totale weergaven
Vanguard |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

De cryptomunt SPX6900 is in de afgelopen maanden extreem gestegen. Waar de koers in september nog op minder dan $ 0,01 stond, is de waarde van de meme coin inmiddels gestegen naar meer dan $ 0,80. 

SPX6900 haakt in op de SPX500, een bekende aandelenindex in de Verenigde Staten die de 500 grootste bedrijven op bekende aandelenmarkten vertegenwoordigd. Het project maakt op haar website en social media kanalen continu grappen over de in hun ogen ouderwetse aandelenmarkt.

SPX6900 koers stijgt meer dan 6000%

SPX6900 is de afgelopen maand de parel gebleken in de crypto markt, met een stijging van meer dan 6000%. Deze stijging kwam voor veel crypto traders redelijk onverwachts, gezien de coin al bijna een jaar op de markt verkrijgbaar was, maar er weinig met de prijs gebeurde.

spx6900 koers

Sinds gisteren lijkt er een kleine correctie plaats te vinden in de koers, hoewel deze er op bovenstaande grafiek heftiger uitziet dan hij in werkelijkheid is. Op het moment staat de koers op $ 0,81, en dat is hetzelfde niveau als drie dagen geleden, tussendoor heeft het alleen een korte stijging richting $ 0,90 meegemaakt.

De marktwaarde van SPX6900 is tot een hoogtepunt van bijna $ 900 miljoen gestegen, waarmee het een 17de plek heeft veroverd op de meme coin markt. Dat dit niet hoger is, komt mede omdat de gehele meme coin markt in de afgelopen weken enorme stijgingen heeft gezien.

De huidige positie van SPX6900 geeft wel aan dat er ondanks de enorme pump van meer dan 6000% nog altijd ruimte genoeg is voor een verdere stijging. Om zich bijvoorbeeld naar de top 5 meme coins te kunnen werken, zal de prijs nog minstens moeten verdubbelen.

Tezamen met de stijgingen van de meme coin markt heeft ook de Bitcoin koers een stijging naar $ 66.000 meegemaakt in de afgelopen dagen.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Ontketent SPX6900 een nieuwe crypto meme coin rally?

De meme coin markt staat haaks op de traditionele aandelenmarkten waar SPX6900 zo graag grappen over maakt. Coins kunnen uit het niets enorme stijgingen maken, zonder dat er een goed idee achter een project zit of een bepaalde technologische ontwikkeling.

Dit maakt de markt voor traders enorm uitdagend, maar omdat het kansen biedt op enorme stijgingen zoals bij SPX6900 blijven veel traders op zoek naar de volgende meme coin die in een nieuwe meme rally gaat ontploffen.

meme coin rally marktwaarde

Op basis van de data van CoinMarketCap, hierboven zichtbaar in de grafiek, heeft de totale marktwaarde van de meme coin markt vooral in februari en maart dit jaar een enorme stijging gezien. Ook in de afgelopen weken is er weer een stijging zichtbaar, zij het dat deze aanzienlijk minder explosief is als in het voorjaar.

In 2021 stond de totale marktwaarde van dit deel van de markt nog op bijna $ 90 miljard. Dit niveau heeft het vervolgens nooit meer behaald, maar zou eind dit jaar opnieuw aangevallen kunnen worden.

Dat gaat voor bekende meme coins betekenen dat ze hun weg terugvinden richting de all-time high, maar ook dat er enkele nieuwe meme coins zullen zijn die net zo explosief kunnen gaan stijgen als SPX6900.

Welke crypto gaan stijgen in meme rally?

Voor actieve meme coin traders dus een belangrijke taak deze dagen; in welke meme coin hebben ze vertrouwen en investeren ze een deel van hun portfolio en welke coins laten ze juist links liggen?

Hieronder bespreken we twee meme coins die al door veel traders gevonden zijn, terwijl ze alleen nog beschikbaar zijn in een crypto presale. Dit biedt enorme kansen voor de toekomst doordat de coins nog niet beschikbaar zijn bij exchanges en bij een eerste listing vaak grote stijgingen kunnen boeken.

Pepe Unchained – Meme coin met enorme presale opbrengst

De presale van Pepe Unchained is de afgelopen periode een groot succes geworden. Op dit moment gaat de totale opbrengst in deze presale al richting de magische grens van $ 20 miljoen.

Nu de lancering van de meme coin dichter bij komt, is ook het lanceren van de bijbehorende layer-2 blockchain niet meer ver weg. Deze blockchain biedt het project een aantal voordelen vergeleken met andere bekende meme coins die nog gebruikmaken van de technologie van andere blockchains.

Zo kan Pepe Unchained veel sneller en goedkoper transacties versturen, maar biedt de blockchain ook kansen voor ontwikkelaars. Er komt bijvoorbeeld een programma waarmee ontwikkelaars $PEPU tokens kunnen verdienen als ze applicaties op de nieuwe blockchain ontwikkelen.

Al met al moet Pepe Unchained zich ontwikkelen tot een zeer toekomstbestendige meme coin, waarbij de komende periode al cruciaal kan zijn. Je koopt de token op dit moment voor $ 0,00999, een vergelijkbare prijs waar SPX6900 een aantal maanden geleden nog op stond.

Crypto All-Stars – Het project dat alle meme coins samenbrengt

Crypto All-Stars is het project dat de meme coin markt samen moet brengen dankzij het unieke staking protocol. Dit protocol is verwerkt in de MemeVault en daar kun je alle bekende meme coins in vastzetten om een staking beloning te verdienen.

Die beloning ontvang je in $STARS tokens en het is ook die token die cruciaal is binnen het gehele Crypto All-Stars ecosysteem. Hoe meer je van deze tokens in je wallet hebt, hoe hoger de beloningen zullen zijn die je in de MemeVault zult ontvangen.

Op dit moment is er in de presale van Crypto All-Stars $ 2,3 miljoen opgehaald en je kunt zelf investeren door op de website van het project een wallet te koppelen aan de presale widget en vervolgens ETH, USDT, BNB of bekende meme coins in te ruilen voor $STARS

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
SPX6900

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...