Stellar Foundation geeft $120 miljoen aan XLM weg om Keybase te promoten

Stellar Foundation geeft $120 miljoen aan XLM weg om Keybase te promoten

De Stellar Development Foundation (SDF) geeft 2 miljard XLM weg aan gebruikers van de Keybase chat app. De dagprijs van die tokens is bij elkaar op dit moment ruim $120 miljoen. De komende 20 maanden wordt er elke maand 100 miljoen XLM weggegeven. Dat meldt The Block Crypto.

Een leuke actie: maar als je kijkt naar het huidige prijsverloop dan is er weinig hoop dat deze tokens ook nog zoveel waard zijn in de twintigste maand van de actie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

[caption id="attachment_43030" align="alignnone" width="800"] De prijs van XLM.[/caption]

Keybase

Keybase is een alternatief voor chat apps als Slack, WhatsApp en Telegram. De eerste 300.000 Keybase gebruikes kunnen vandaag rekenen op de eerste 100 miljoen XLM. Voor de andere 19 maanden moet men wachten tot de 15e van de maand.

Identiteit online is een lastig onderwerp. Keybase wil een plekje veroveren in de wereld van berichten apps. En om dat te doen zet het vol in op identiteit en privacy. Je kunt verschillende online acounts met elkaar verbinden.

Connecties

SDF en Keybase zijn met elkaar verbonden. De non-profit organisatie investeerde in 2018 in Keybase. Dit is dan een logische actie. Keybase is gebaat bij nieuwe en meer gebruikers. En gratis geld kan daar bij helpen.

Terwijl Stellar gebaat is bij het verspreiden van hun token. Om mee te doen moet je een geregistreerd account hebben bij Keybase. Het is in de chat app ook mogelijk om elkaar XLM te sturen.

Onder voorbehoud

De aankondiging van de actie bevat wel een opmerkelijke voorwaarde: als de actie niet lekker loopt, dan kan het na drie maanden stop worden gezet.

Een gratis airdrop is meestal leuk. Maar staar je niet blind op de huidige dagwaarde van deze actie. Door de ruime looptijd weet je niet wat de waarde is aan het einde. Maar, als je toch opzoek bent naar een nieuwe chat app... Dan loont het misschien wel om een kijkje te nemen.

Lees meer over:
Stellar

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties