Studio369 onthult spannende functies in MetalCore’s derde closed bèta

3504 totale weergaven

Studio369 is klaar om de spelervaring te verbeteren met de lancering van de derde closed bèta van MetalCore, met nieuwe PvP-modi, factiegerichte missies en een verrijkte sociale omgeving.

Spannende PvP verbeteringen

Studio369 heeft aangekondigd dat MetalCore’s derde closed beta (CB3) intense, sessie-gebaseerde PvP esports modi zal bevatten zoals Domination, Capture the Flag en High-Value Target. Deze competitieve speltypen zijn ontworpen om de vaardigheden van spelers te testen in snelle, strategische scenario’s, met als doel een spannende gevechtservaring te bieden.

PvE-missies

Naast de verbeteringen in PvP introduceert CB3 een nieuwe PvE-missie die draait om de voortdurende factieoorlogen tussen de Holy Corporation, Gearbreakers en Metalpunks. Deze missie speelt zich af in een dynamische open wereld, verdiept het verhaal en biedt spelers de kans om deel te nemen aan belangrijke gevechten die de lore van het spel beïnvloeden.

Sociale hubs en economische innovaties

Een opvallende functie in de aankomende bèta is de introductie van factiegebaseerde sociale hubs, waar spelers elkaar kunnen ontmoeten, strategieën kunnen bepalen en zich kunnen binden aan gezamenlijke doelen. Bovendien integreert de bèta economische elementen door de aankoop van digitale collectibles en SHARDS met fiatvaluta mogelijk te maken, die cruciaal zijn om verder te komen in het spel en de algehele spelerservaring te verbeteren.

Voortbouwen op eerdere successen

De verwachting voor CB3 is geworteld in het succes van de vorige bètaversies, waarbij de laatste 50.000 actieve deelnemers trok. De nieuwe functies beloven voort te bouwen op deze basis door meer mogelijkheden te bieden voor betrokkenheid en community-gedreven ontwikkelingen zoals leaderboards.

Toegang en deelname

Spelers die graag in de derde closed bèta willen duiken, kunnen toegang krijgen via de Epic Games Store. Nieuwkomers kunnen hun deelname garanderen door een van de Founders Packs aan te schaffen, die essentiële items bevatten om het avontuur in het uitgebreide universum van MetalCore te beginnen.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....