SushiSwap lanceert Sushi Labs om nieuwe groei en innovatie te stimuleren

2384 totale weergaven

SushiSwap heeft de lancering van Sushi Labs aangekondigd, een nieuw initiatief dat ontworpen is om groei en innovatie te stimuleren binnen het gedecentraliseerde exchange (DEX) protocol. Deze stap is bedoeld om de activiteiten te stroomlijnen, de efficiëntie te verbeteren en de ontwikkeling van nieuwe producten te versnellen.

Sushi Labs: Een nieuw tijdperk voor SushiSwap

SushiSwap heeft Sushi Labs geïntroduceerd, een nieuwe entiteit die zich richt op technische groei en innovatie. Deze strategische verschuiving is bedoeld om de organisatie te herstructureren, de operationele efficiëntie te verbeteren en de ontwikkeling van protocollen te versnellen.

SushiSwap is van plan om in samenwerking met Layer N een nieuwe derivatenbeurs genaamd Susa te introduceren. Susa zal gebruik maken van Layer N’s Nord Engine om meer dan 100.000 transacties per seconde te verwerken met een latentie van minder dan 1 milliseconde. In eerste instantie zal Susa perpetuals aanbieden, met plannen om uit te breiden naar spot en exotische markten.

De rol van Layer N

Layer N is een multi-tenant Layer 2-netwerk op Ethereum, ontworpen voor hoge prestaties en een verbeterde gebruikerservaring. Het maakt naadloze communicatie en interactie tussen aangepaste virtual machines mogelijk, wat de ontwikkeling van toepassingen op de Susa exchange vergemakkelijkt.

Roadmap

Sushi Labs zal toezicht houden op de belangrijkste projecten, waaronder RP v5, een multi-token productsuite, WARA (een Solana DEX), SARU (een Apechain DEX), en het Sushi Netwerk/Appchain. Om de gemeenschap meer macht te geven, heeft SushiSwap een raadstructuur aangenomen, met de introductie van de Sushi High Kitchen, Treasury Council, Grants Council en Ambassador Council.

Van DAO naar Raadsstructuur

De overgang naar Sushi Labs markeert een verschuiving van het vorige Decentralized Autonomous Organization (DAO) naar een raadstructuur. Deze verandering is bedoeld om tegemoet te komen aan de eisen van de markt en om de reactietijd van het protocol te verbeteren.

Ondanks enige kritiek vanwege de gecentraliseerde aard, beweert SushiSwap dat deze veranderingen essentieel zijn voor het overwinnen van financiële uitdagingen en het verbeteren van het liquiditeitsbeheer.

Financiële prestaties

In mei genereerde SushiSwap $1,62 miljoen aan vergoedingen en $270.500 aan inkomsten, een daling ten opzichte van eerdere bull cycles. De nieuwe multitoken productsuite is gericht op het verdelen van productkosten en het bieden van meer beloningsmogelijkheden voor tokenhouders, waardoor het risico van inflatie van Sushi token wordt verminderd.

Het nieuwe bestuursmodel zorgt voor betrokkenheid van de gemeenschap door middel van raden, waardoor effectief middelenbeheer en strategische besluitvorming mogelijk worden. Dankzij dit gestructureerde kader kan de gemeenschap een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van het protocol.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....