Tangem werkt samen met Visa om cryptotransacties te revolutioneren

2562 totale weergaven

Tangem, een toonaangevende leverancier van hardware wallet-oplossingen, is een samenwerking aangegaan met Visa om een revolutionaire Visa-geïntegreerde crypto wallet te introduceren, die veilige en directe cryptocurrency-transacties mogelijk maakt.

 

Icon

Samenvatting

  • Tangem introduceert wallet met Visa integratie
  • self-custodial wallet werkt met of zonder seed phrase
  • Tangem Pay begint met Tether crypto betalingen

 

Innovatieve integratie voor naadloze transacties

Tangem heeft een samenwerking aangekondigd met Visa om een nieuwe hardware wallet-technologie te introduceren die geïntegreerd is met Visa betaalkaarten.

Met deze technologie kunnen gebruikers cryptocurrency direct vanuit hun zelf gehoste wallet gebruiken voor aankopen in fysieke winkels en online.

Deze samenwerking is erop gericht om het gebruik van cryptocurrencies voor alledaagse transacties te vereenvoudigen, wat een belangrijke stap is in de richting van mainstream adoptie.

Visa-certificering en details over technologie

De certificering van Visa, toegekend in februari 2022, bevestigt de betrouwbaarheid en veiligheid van Tangem’s hardware wallet-technologie.

Het nieuwe product, Tangem Pay, stelt gebruikers in staat om cryptocurrency direct uit te geven via de betaalterminals van winkeliers of online tools.

Deze self-custodial wallet-oplossing kan met of zonder seed phrase functioneren en biedt gebruikers een veilige en handige betaalmethode.

Tangem ontwikkelingen en marktexpansie

In eerste instantie is Tangem van plan om een B2C-oplossing (business-to-consumer) te lanceren die beschikbaar is voor gebruikers van elke wallet, niet alleen Tangem.

Het bedrijf ontwikkelt ook een software-as-a-service (SaaS) platform om andere wallets in staat te stellen merkkaarten uit te geven. Dit vergemakkelijkt de integratie van crypto-oplossingen in traditionele bankproductlijnen.

Tangem Pay zal verschillende cryptocurrencies ondersteunen, te beginnen met Tether (USDT) op het Polygon-netwerk.

Impact op de crypto- en financiële sector

Dit partnerschap tussen Tangem en Visa vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in het samenvoegen van traditioneel bankieren met digitale activa.

Door cryptocurrency-betalingen toegankelijker en veiliger te maken, zal de samenwerking naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op zowel traditionele financiële systemen als de bredere cryptocurrency-industrie.

Met haar innovatieve aanpak is Tangem goed gepositioneerd om een belangrijke speler te worden in het veranderende financiële landschap.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....