Telegram lanceert AdsGram om de inkomsten van ontwikkelaars van mini-apps te verhogen met Toncoin

1753 totale weergaven

Telegram heeft AdsGram gelanceerd, een nieuw advertentieplatform waarmee ontwikkelaars van mini-apps Toncoin (TON) kunnen verdienen via in-app advertenties.

AdsGram

Telegram heeft AdsGram onthuld, een innovatief platform dat is ontworpen om ontwikkelaars van mini-apps te helpen geld te verdienen met hun applicaties door advertenties weer te geven. AdsGram wordt ondersteund door de TON Foundation en stelt ontwikkelaars in staat Toncoin (TON) te verdienen door advertenties in hun mini-apps of bots te integreren.

Hoe AdsGram werkt

AdsGram biedt verschillende advertentieformaten, waaronder 15-seconden videoadvertenties, statische banners en kanaalabonnementen. Deze nieuwe tool vereenvoudigt het monetisatieproces door geavanceerde targetingfuncties te bieden en algemene advertentiebetalingsmodellen zoals cost-per-thousand-impressions (CPM) te ondersteunen.

Ontwikkelaars kunnen belangrijke statistieken zoals doorklikratio’s, conversies en vullingspercentages bijhouden om hun advertentieprestaties te optimaliseren.

Inkomsten en prestaties

Ontwikkelaars van mini-apps die AdsGram gebruiken, kunnen tot 16 dollar CPM in Toncoin verdienen. Het platform heeft al een aanzienlijke activiteit gekend, met populaire mini-apps zoals Gamee en Fonton Fantasy Football en verkeer uit landen als Nigeria, Bangladesh en Duitsland.

GameFi oplossing

AdsGram wil een oplossing bieden voor de uitdagingen op het gebied van monetarisering waarmee ontwikkelaars in de GameFi-sector op Telegram worden geconfronteerd.

Vadim Sterlin, medeoprichter van AdsGram en ontwikkelaar van Fantongamebot, benadrukte het potentieel van het platform om een betrouwbare inkomstenstroom te bieden aan ontwikkelaars die voorheen moeite hadden om hun games te gelde te maken.

Ondersteuning en ontwikkeling

De TON Foundation heeft AdsGram gesteund met een subsidie van 50.000 dollar voor de ontwikkeling van een minimum levensvatbaar product. De lancering van AdsGram is een belangrijke stap in de voortdurende inspanningen om het TON-ecosysteem te verbeteren en ontwikkelaars te ondersteunen.

Samenvatting

Met de introductie van AdsGram is Telegram klaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mini-app ontwikkelaars geld verdienen aan hun applicaties. Door gebruik te maken van Toncoin en geavanceerde advertentiefuncties, belooft AdsGram een naadloze en efficiënte monetisatie-ervaring voor ontwikkelaars op het Telegram-platform.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....