Telegram’s Hamster Kombat bereikt 239M gebruikers en is van plan een Token te lanceren

2647 totale weergaven

Hamster Kombat, het virale op Telegram gebaseerde spel, heeft 239 miljoen gebruikers bereikt in slechts 81 dagen, volgens Telegram-oprichter Pavel Durov.

Virale succes van Hamster Kombat

Hamster Kombat, het op Telegram gebaseerde virale spel, heeft volgens Telegram-oprichter Pavel Durov 239 miljoen gebruikers bereikt in slechts 81 dagen.

Het spel, dat in maart 2024 werd gelanceerd, blijft dagelijks 4-5 miljoen nieuwe gebruikers aantrekken, waardoor het een van de snelst groeiende digitale diensten wereldwijd is.

Token lancering en toekomstplannen

Durov benadrukte dat Hamster Kombat van plan is om zijn eigen token op de TON blockchain te lanceren in juli 2024. Spelers kunnen sinds juni hun TON wallets koppelen aan het spel, als voorbereiding op de verwachte token airdrop.

De roadmap van de game geeft aan dat de in-game token utility binnenkort zal worden geïntroduceerd, met extra functies zoals nieuwe personages en speciale evenementen die ook in ontwikkeling zijn.

Potentiële wereldrecords en marktimpact

De snelle groei van Hamster Kombat heeft geleid tot speculaties over mogelijke Guinness World Records voor de snelst groeiende blockchain game.

Het community-gedreven model van de game, dat steunt op gebruikersbetrokkenheid en beloningen, is een belangrijke factor in het succes geweest.

De aankomende tokenlancering zal naar verwachting de betrokkenheid van gebruikers verder stimuleren.

Lees meer over:
DappsgamesgamingTelegramTON

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....