Tether investeert $150M in cryptominingbedrijf Bitdeer

3065 totale weergaven

Tether heeft $150 miljoen geïnvesteerd in Jihan Wu’s cryptocurrency miningbedrijf Bitdeer. Deze investering zal naar verwachting leiden tot een nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven op verschillende belangrijke infrastructuurgebieden.

Strategische investering van Tether

Tether heeft een inschrijvingsovereenkomst gesloten met Bitdeer om tot $150 miljoen aan Bitdeer-aandelen te kopen in een onderhandse plaatsing. Deze deal omvat 18.587.360 gewone aandelen van klasse A en een warrant om tot 5.000.000 extra aandelen te kopen tegen $10,00 per aandeel. Op 30 mei genereerde de transactie een bruto-opbrengst van $100 miljoen, met het potentieel om nog eens $50 miljoen op te halen als de warrant volledig wordt uitgeoefend.

Uitbreidingsplannen voor Bitdeer

Met het nieuwe kapitaal is Bitdeer van plan om zijn datacenters uit te breiden, op application-specific integrated circuit (ASIC’s) gebaseerde mijnbouwinstallaties te ontwikkelen en andere groei-initiatieven te ontplooien. Linghui Kong, Chief Business Officer van Bitdeer, toonde zich enthousiast over de samenwerking en benadrukte dat de steun van Tether Bitdeer zal helpen om zijn groei te versnellen en zijn leiderschap in duurzame en efficiënte Bitcoin-mijnbouw te behouden.

Commentaar van de CEO van Tether

Paolo Ardoino, CEO van Tether, prees Bitdeer als een van de sterkste verticaal geïntegreerde operators in de Bitcoin-miningindustrie. Hij benadrukte de geavanceerde technologieën en robuuste onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen van Bitdeer als belangrijke factoren die aansluiten bij de strategische langetermijnvisie van Tether. Ardoino wees op de verwachte nauwe samenwerking tussen Tether en Bitdeer op verschillende belangrijke infrastructuurgebieden.

Lees meer over:
miningstablecointetherusdt

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....