Toekomst bullish voor SOL, ETH & BNB koers – welke altcoin gaat exploderen in nieuwe crypto rally?

8745 totale weergaven
altcoins omlaag

Een analist heeft recentelijk uitgelegd dat de cryptomarkt zich in een “stealth zone” bevindt, wat wijst op een mogelijke significante bodem.

Ondanks toegenomen angst en verminderde marktinteresse, houden belangrijke niveaus zoals de 50% markering stand. Dit suggereert een mogelijke opwaartse beweging.

Altcoins zoals Solana, Ethereum en Binance Coin tonen relatieve sterkte boven deze cruciale niveaus, wat de vraag oproept: welke altcoin gaat exploderen in de nieuwe crypto rally?

Marktbeweging: Kans op opwaartse trend?

Analist Jason Pizzino legde onlangs in detail uit dat de markt zich in een onopvallende zone bevindt, waarbij tekenen van een significant dieptepunt zichtbaar zijn. Tijdens deze onopvallende periodes zei hij dat de angst toeneemt en verliest de markt aan interesse, wat resulteert in kleinere fluctuaties na aanvankelijke schrikreacties. Ondanks mogelijke toekomstige schrikreacties houden sleutelniveaus zoals de 50% markering stand, waarbij de dieptepunten iets hoger blijven. Dit duidt erop dat de markt mogelijk klaar is voor een sterke opwaartse beweging. Jason voegde eraan toe dat de markt er klaar voor lijkt om geleidelijk te herstellen in de komende maanden. Hij onderzocht top coins die hiervan kunnen profiteren door de technische aspecten te bekijken.

De “50% mark” die de analist noemt, verwijst naar een belangrijk niveau in technische analyse dat vaak geassocieerd wordt met de Fibonacci retracement tool. Deze tool helpt traders en analisten om potentiële steun- en weerstandsniveaus te identificeren na een grote prijsbeweging. De 50% mark vertegenwoordigt het punt waarop een prijs, na een stijging of daling, terugkeert naar de helft van die beweging. Het wordt gezien als een psychologische drempel voor de markt: het behouden van de prijs boven deze drempel kan duiden op sterkte en een mogelijk voortzetten van de oorspronkelijke trend, terwijl een daling onder deze drempel kan wijzen op zwakte en mogelijke verdere dalingen.

Ethereum (ETH)

Hij merkte op dat altcoins zoals ETH/USD relatieve kracht tonen; boven belangrijke 50% niveaus blijvend. Ethereum heeft bijvoorbeeld zijn positie boven de 50% mark van zijn bereik gehandhaafd, dat werd vastgesteld tijdens het dieptepunt in mei, samenvallend met het hoogtepunt van Bitcoin na het nieuws over ETF-opwinding. Recent nieuws, zoals de SEC die zaken laat vallen, heeft ook bijgedragen aan de prijsstabiliteit van Ethereum, ondanks bredere marktdalingen.

Terwijl het grootste deel van de markt in de afgelopen dagen aanzienlijke dalingen heeft ervaren, is het Ethereum gelukt om zijn positie te behouden. Als de Ethereum koers daalt naar ongeveer $ 3.400, kijkt de analist naar $ 3.200 als een veilig niveau om in te stappen, maar als het onder $ 2.829 valt, zou dit kunnen aangeven dat het ETF-nieuws niet zo positief is als het lijkt.

Solana (SOL)

Solana bevindt zich in een vergelijkbare positie, boven de 50% mark van het gehele bereik van de bearmarkt blijvend. Het staat momenteel boven $ 138, met een neerwaartse steun rond $ 109. Deze positionering suggereert een bullish structuur, met Solana die hogere dieptepunten plaatst en kracht binnen zijn cyclus handhaaft. Eerdere correcties in Solana varieerden van 37% tot 52%, wat aangeeft dat een correctie tot 50% in lijn zou zijn met eerdere patronen.

Binance Coin (BNB)

Binance Coin heeft een vroege opwaartse beweging gemaakt, en als deze onder de $ 540 zakt, zou dat kunnen wijzen op een misleidende uitbraak. Een hertest van de zone van $ 420 tot $ 520 zou kunnen plaatsvinden als deze daling gebeurt. Momenteel is het cruciaal voor BNB om zijn prijsniveaus te behouden om zijn bullish momentum te bevestigen.

Naast deze drie grootmachten in de cryptowereld, is het ook belangrijk om andere munten te ontdekken ter voorbereiding op deze mogelijke bodem. Deze munten, Pepe Unchained, PlayDoge en Base Dawgz, bevinden zich nog in de presale fase. Ze bieden daarom ook kans tot aanzienlijke rendementen.

Pepe Unchained (PEPU)

Introductie van Pepe Unchained, een nieuwe meme coin die profiteert van de heersende triomf van Pepe Coin. Pepe Unchained onderscheidt zich van talloze andere opties en beschikt over aanzienlijke praktische voordelen, omdat het ijverig een opmerkelijke Layer 2-blockchain bouwt.

Introductie van de baanbrekende Layer 2-blockchain van Pepe Unchained, de eerste meme coin in zijn soort. Dit innovatieve project pakt de veelvoorkomende problemen aan waarmee meme coins worden geconfronteerd die zijn gebouwd op Layer 1-platforms zoals Ethereum, en biedt gebruikers ongeëvenaarde voordelen op het gebied van schaalbaarheid, snelheid en efficiëntie.

Pepe Unchained, welke crypto kopen

Ondanks de recente start van dit project, heeft het al veel belangstelling gewekt. Dit blijkt duidelijk uit de presale, die binnen enkele uren al snel meer dan $ 250.000,- heeft opgebracht. Gedurende deze beperkte periode zullen de tokens elk $ 0,008 kosten, waarbij de kosten zullen stijgen zodra de financiering $ 406.000 bereikt. Investeer vandaag nog in Pepe Unchained en maak deel uit van de toekomst van meme coins.

 

PlayDoge (PLAY)

Breng jezelf terug naar de nostalgische jaren 90 met PlayDoge (PLAY), een 8-bits game die het ‘play-to-earn’ mechanisme combineert met pixelachtige charme. Geïnspireerd door de geliefde Tamagotchi, kun je met dit baanbrekende spel je eigen PlayDoge koesteren en opvoeden. Door te zorgen voor uw virtuele huisdier, zoals eten geven, trainen en zorgen voor voldoende rust, kunt u waardevolle PLAY-tokens verdienen.

Bovendien is er een mogelijkheid om PLAY-tokens te staken en passieve inkomsten te genereren tot een APY van 140%. Door deel te nemen aan de presale en PLAY-tokens te kopen, zou u mogelijk kunnen investeren in het volgende grote fenomeen, vergelijkbaar met Dogecoin of Shiba Inu.

Tijdens de presale is de helft van het totale aanbod van 9,4 miljard tokens beschikbaar voor aankoop tegen een aanzienlijk gereduceerd tarief. Op dit moment hebben beleggers de mogelijkheid om PLAY-tokens te kopen voor slechts $ 0,00509 per token. Het is van cruciaal belang om snel te handelen, aangezien de prijs naar verwachting binnen de komende 48 uur zal stijgen. Investeer nu in PLAY en verdien tokens door je PlayDoge op te voeden en geniet van eindeloos speelplezier.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

BaseDawgz (DAWGZ)

Geïnspireerd door de opwindende wereld van basejumpen, is Base Dawgz een frisse crypto-onderneming die tot doel heeft de essentie van vrijheid naar het rijk van cryptocurrency’s te brengen. Het uiteindelijke doel is om een ​​gedecentraliseerd mondiaal landschap tot stand te brengen, zonder enige geografische beperkingen. Om deze visie te realiseren presenteert het project een integrale multi chain oplossing.

In dit gedecentraliseerde rijk zonder grenzen kunnen gebruikers hun tokens moeiteloos overbrengen tussen verschillende blockchains, dankzij de opmerkelijke mogelijkheid tot meerdere chains. Om deze naadloze ervaring te vergemakkelijken, is het DAWGZ-token niet alleen toegankelijk op de Base-blockchain, maar ook op de Ethereum-, Solana-, BNB- en Avalanche-blockchains.

base dawgz koers

In slechts zeven dagen tijd heeft de presale voor Base Dawgz een indrukwekkend bedrag van meer dan $ 1 miljoen aan financiering opgeleverd. Het totale ingezamelde geld heeft nu de $ 1,9 miljoen overschreden. Tijdens deze presale zijn de tokens beschikbaar voor aankoop tegen een prijs van $ 0,00527 per token, en geïnteresseerde kopers hadden de mogelijkheid om ze te verwerven via BASE, ETH, BNB, SOL of AVAX. Investeer vroeg in de toekomst. Koop je tokens nu en profiteer van de lage presale prijs.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz - base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd