TON Foundation verdeelt 300.000 Toncoin onder meme-coin handelaren

The Open Network Foundation heeft voor opschudding gezorgd in de cryptocurrency gemeenschap door recentelijk 300.000 Toncoin (TON) tokens uit te delen aan actieve meme-coin handelaren. Deze strategische zet, met een waarde van ongeveer $ 2,19 miljoen, heeft als doel betrokkenheid te stimuleren binnen de gemeenschap van meme-coin handelaren.

De airdrop was gericht op gebruikers die transacties uitvoerden op DeDust en Ston.fi tussen 4 maart en 10 april. Hiermee kregen ze een kans om te profiteren van de groeiende meme-coin markt. Om in aanmerking te komen voor de airdrop, moesten deelnemers specifieke whitelisted meme-coins verhandelen op het netwerk en punten verzamelen via een snel beloningssysteem.

Eligibele deelnemers konden tussen de 50 en 90 gratis tokens per geldige portemonnee ontvangen, waarmee actieve betrokkenheid bij de meme-coin handel werd gestimuleerd. Opmerkelijk is dat de distributie Sybil-adressen uitsloot van de snapshot om eerlijkheid te waarborgen en manipulatie van het systeem te voorkomen.

Voorafgaand aan de aankondiging van de airdrop, beleefde Toncoin een opmerkelijke stijging, waarbij het zijn all-time high (ATH) opnieuw verbrak. Binnen 24 uur steeg de prijs met meer dan 14%, en bereikte een indrukwekkende $ 7,65 per token. Echter, na het nieuws over de airdrop kende TON een lichte terugval, waarbij het met 6% daalde tot $ 7,15.

Dit initiatief benadrukt de toewijding van TON aan het bevorderen van de handel in meme-coins en investeringen op zijn blockchain-platform. TON heeft ook gesuggereerd dat ze in de toekomst meer tokens zullen airdroppen, maar ze hebben geen criteria genoemd.

Houd TON in de gaten terwijl het blijft zorgen voor opschudding in de cryptowereld!

Lees meer over:

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....