Top 3 altcoin investeringen voor wanneer BTC koers herstelt en naar $70k pumpt

858 totale weergaven
Bitcoin koers hot september

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

September is doorgaans geen goede maand voor investeerders. Een historisch patroon teistert de cryptowereld (en die van veel andere effecten): in september gaan koersen hard onderuit, alhoewel Q4 doorgaans wel weer bullish is. Dat geeft investeerders vaak een goede kans op grotere winsten, mochten zij in een top altcoin geïnvesteerd hebben.

Bitcoin koers in lastig vaarwater

De Bitcoin koers heeft het traditioneel lastig in september, en de eerste dagen van deze maand laten zien dat dit historische patroon zich herhaalt. Deze week kon Bitcoin de belangrijke support van $ 57.000 niet houden. Op woensdag zakte de token voor het eerst onder deze grens, en ondanks kleine tekenen van Bitcoin herstel moest de koers flink toegeven.

bitcoin koers 5-9-24
Bitcoin kon de $ 57.000 niet houden. Bron: Tradingview

Michaël van de Poppe, misschien wel de bekendste Nederlandse analist op X, noteerde al op 2 september dat de Bitcoin koers in de problemen zat. Hij toonde in zijn tweet aan dat alleen een break-out boven de $ 61.000 de koers van de token op korte termijn een flinke duw in de rug zou kunnen geven. Mocht dit niet lukken, dan zou een downtrend het gevolg zijn.

Bitcoin herstel op de korte termijn uit lijkt te blijven, waardoor een breakout boven de $ 61.000 op korte termijn niet realistisch lijkt.. Toch kunnen de huidige bearish sentimenten bij Bitcoin snel gekeerd worden, want het historische patroon wijst ook uit dat een slechte september gevolgd wordt door een uitstekende Q4. Zoals Van de Poppe het beschrijft: ,,The end stage before the party begins.”

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Investeren voor Bitcoin herstel een feit is

Een andere bekende crypto analist uit eigen land, DaanCrypto, onderschrijft de stelling van Van de Poppe. In een tweet toont hij aan dat in de meest recente jaren een slechte september altijd gevolgd is door een positief vierde kwartaal.

Een dergelijk patroon zal zich ook dit keer kunnen herhalen. Het is goed mogelijk dat de Bitcoin koers de komende dagen verder zakt – mogelijk zelfs tot onder de $ 50.000. Onder invloed van historische patronen, bullish sentimenten en een Bitcoin supply squeeze (met dank aan de Bitcoin halving en ETF’s) zou Bitcoin in Q4 weleens harder kunnen stijgen dan ooit. Daarmee zou medio september weleens een heel goed koopmoment kunnen blijken.

Wanneer Bitcoin hard stijgt, zijn het doorgaans de beste altcoins die extra profiteren met de grootste winstfactoren. Wat zijn de beste kleine cryptomunten met potentie om nu in te stappen? Wij hebben een top altcoin lijst samengesteld met de beste investeringen voor dit moment.

1. Pepe Unchained – beste meme coin bij Bitcoin herstel

Pepe Unchained ($PEPU) is een geheel nieuw tokenproject dat onder meme crypto liefhebbers (‘degens’) behoorlijk wat aandacht weet te trekken. Het bijzondere aan dit platform is namelijk het feit dat deze meme coin over een eigen Layer-2 zal beschikken.

Deze layer-2 van Ethereum maakt het mogelijk om de token te traden tegen extreem lage fees. Daarnaast zijn de transactiesnelheden veel hoger dan bij gewone meme coins. Uiteindelijk zouden ook veel andere nieuwe meme tokens op de Layer-2 van Pepe Unchained uitgebracht kunnen worden, wat de token extra interessant maakt.

Tijdens haar presale heeft Pepe Unchained al meer dan $ 12 miljoen op weten te halen, een duidelijk teken dat de Pepe-community haar weg naar deze token weet te vinden. Slimme traders kiezen er bovendien voor om de token al tijdens de presale te staken – zo verdienen zij extra rendement op hun investering.

Degens staan nu al trappelend van ongeduld te wachten totdat deze bijzondere token uitgebracht wordt. Ook zin om te genieten van de mogelijkheden van $PEPU? Zorg dan dat je deze presale niet mist.

2. Crypto All-Stars – de beste staking coin?

Crypto All-Stars ($STARS) zou zomaar eens een van de beste staking coins ter wereld kunnen worden. De presale token weet met de introductie van een revolutionair stakingprotocol, de MemeVault, voor het nodige enthousiasme te zorgen.

Deze MemeVault kan gebruikt worden om bekende meme coins, zoals Dogecoin en Shiba Inu, te staken. Wie hier tokens vastzet in een smart staking contract, krijgt een extra rendement in de vorm van $STARS tokens. Hoe meer $STARS je gebruikt, hoe hoger je stakingopbrengst.

Slimme investeerders met meme coins zullen al snel berekend hebben dat de rendementen bij dit stakingplatform een stuk hoger kunnen zijn dan bij het meer traditionele staken. Zeker wanneer grote crypto whales hun meme coins in deze MemeVault willen plaatsen, kan er een run op $STARS tokens ontstaan.

Momenteel kent $STARS een staking APY van 1459% en is er $ 1 miljoen opgehaald in de presale. Wil jij deze kans op een mogelijke x100 token niet missen? Zorg dan dat je op tijd toeslaat.

3. The Meme Games – grijp goud met de Olympische spelen

De Olympische spelen zijn voorbij, en ook de Paralympische spelen zullen vandaag besloten worden. Nederland kan terugkijken op een fantastisch toernooi, met gouden medailles voor toppers als Sifan Hassan, Harry Lavreysen en de 3X3 basketballers. Op de slotdag heb jij gelukkig ook nog de kans om potentieel goud in handen te krijgen.

Vandaag besluit namelijk de presale van The Meme Games ($MGMES), een bijzonder tokenproject waarvan de presale parallel loopt aan de spelen. Het recept van deze token is simpel: koop hem in de presale, kies een favoriete meme-atleet (bijvoorbeeld Pepe), en krijg een bonus van 25% bovenop je aankoop wanneer deze atleet zijn onderdeel wint!

The Meme Games presale crypto

Op 10 september zal de token live gaan, en krijgen alle deelnemers hun tokens uitgekeerd – vanaf dat moment zal de token ook op de exchanges verhandeld kunnen worden.

Je kunt zo vaak in The Meme Games investeren als je zelf wilt – als je het maar doet voor de presale gesloten wordt. Gebruik deze laatste uurtjes goed!

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
altcoinsbitcoin koers

    Door: Tristan Fleerkate

    Eigenlijk per toeval is Tristan de wereld van het cryptonieuws ingerold. De sportverslaggever met een passie voor schrijven heeft echter een enorme interesse voor al het nieuws over politiek en economie. Naast vele uren vol onderzoek en speurtochten naar het laatste nieuws is Tristan een fanatiek ha...