Top analist doet BTC koers voorspelling – Kan deze crypto crashen naar $20k? Wat zijn de beste cryptomunten op korte termijn als bitcoin daalt

Nu instappen in Bitcoin? Het lijkt verleidelijk, omdat de grootste en meest bekende cryptotoken al weken (zo niet maanden) in een slop zit.

Nu in Bitcoin investeren? Alle seinen staan op rood

Toch adviseren veel analisten om op dit moment niet in de token te stappen. De reden hiervoor is simpel: de token lijkt niet in staat om rally’s aan te houden. Op onderstaande grafiek van Tradingview.com zien we daar een mooi voorbeeld van:

Top analist doet BTC koers voorspelling - Kan deze crypto crashen naar $20k? Wat zijn de beste cryptomunten op korte termijn als bitcoin daalt

Zoals duidelijk te zien is, vond de Bitcoin na een sterke koersval midden augustus stabiliteit op het resistance niveau van $26.500. Vervolgens bewoog de token zijwaarts door rondom de resistance level, zonder dat er al te veel pogingen tot een rally ontstonden.

Op 29 september leek de ommekeer aanstaande: het nieuws dat de SEC door de rechter verplicht werd een Bitcoin ETF aanvraag in beschouwing te nemen leek het vonkje dat de koers nodig had om weer te stijgen. 3 Dagen later was dit positieve sentiment gekeerd. Op 1 september was de BTC weer terug bij af.

Sterker nog: de resistance level van $26.000 werd dit keer niet eens gehouden, en de token zakte terug in de $25.000 range. Daarbij moet aangetekend worden dat het te hopen is dat er snel een support level gevonden kan worden. Zo niet, dan is het mogelijk dat de token doorzakt richting de $20.000.

Top analist doet BTC koers voorspelling - Kan deze crypto crashen naar $20k? Wat zijn de beste cryptomunten op korte termijn als bitcoin daalt

Daar komt nog bij dat andere indicatoren een verder bearish sentiment aan lijken te geven. Zo geven de indicatoren op Tradingview aan dat het zowel qua RSI als qua Moving Average tijd is om te verkopen.

Top analist doet BTC koers voorspelling - Kan deze crypto crashen naar $20k? Wat zijn de beste cryptomunten op korte termijn als bitcoin daalt

Wie het aan miljardair John Paulson vraagt, zal te horen krijgen dat dit het begin van het einde van de Bitcoin zal zijn. In een eerder interview noemde hij de token al ,,een bubbel (…) ze gaan naar de 0 euro.” De toekomst zal uitwijzen of deze man (die eerder al de kredietcrisis juist wist te voorspellen) gelijk zal krijgen.

Waarom de BTC mogelijk toch de moeite waard is

Wil je op de korte termijn maximale crypto winst boeken, dan is in de BTC instappen voor jou niet heel verstandig. Toch zien de experts van Velvet.Capital een bijzondere ontwikkeling: waar veel korte termijn investeerders nu uitstappen, stappen investeerders met lange termijn ambities nu juist in.

Bovendien betekent de uitspraak in de zaak van de SEC tegen Grayscale wel degelijk een grote overwinning voor de Bitcoin: de SEC heeft niet langer de mogelijkheid op willekeurige wijze de toekomst van de token tegen te houden. Dit leidde ertoe dat Amerikaans Politicus Patrick McHenry nogmaals aangaf dat er een verandering in de regelgeving rond crypto moet komen.

Dankzij regulering en ETF’s komt de handel in Bitcoin in een veel groter vaarwater terecht, waardoor een stijging in de toekomst voor de token bijna gegarandeerd lijkt. Tot die tijd zal het afwachten zijn, en hopen dat de token niet veel verder zal dalen dan tot $25.000.

Investeren in een token met perspectief op snelle groei: Wall Street Memes

Wie op zoek is naar een token die nog wel het perspectief heeft om op korte termijn een flinke groei door te maken, zal zeker geïnteresseerd zijn in de Wall Street Memes token. De $WSM is al enige tijd in staat de aandacht van investeerders en analisten te trekken.

De token deed het goed in de presale, waar ze binnen twee maanden een market cap van liefst $25 miljoen op wist te halen. Dit heeft tot gevolg dat de token zich momenteel klaarstoomt voor tier 1 listings.

Het succes van de token valt grotendeels te verklaren door het feit dat Wall Street Memes voortkomt uit de Wall Street Bets beweging, een groep investeerders die zich in 2021 op Reddit verenigde en samen onder meer verantwoordelijk was voor de GameStop en AMC rallies.

Nu hebben zij met de WSM hun eigen token, die geheel gedecentraliseerd gericht is op de community. Zo zal 50% van de tokens in de presale verkocht worden, en zal nog eens 30% in de vorm van community rewards uitgekeerd worden.

Top analist doet BTC koers voorspelling - Kan deze crypto crashen naar $20k? Wat zijn de beste cryptomunten op korte termijn als bitcoin daalt

Dankzij het flinke marketingbudget wil het projectteam de token enorm laten stijgen. De bedoeling van de Robin Hoods van de cryptowereld is het om met deze token meerdere rally’s mogelijk te maken.

Wil je ook instappen in de presale, dan moet je er op tijd bij zijn. De voorverkoop, waarin een token nu nog voor $0,0337 aangeboden wordt, zal over 24 dagen sluiten. De verwachting is dat na de listing de waarde snel zal stijgen.

>>> Nu Naar Wall Street Memes Presale <<<

Sonik Coin – Razendsnelle groei naar Market Cap van $100 miljoen?

Een meme coin die gemaakt is voor snelle groei, is de SONIK. Het team achter de token heeft laten weten dat het de ambitie is om de token van een market cap van (bijna) $2,1 miljoen door te laten groeien naar een cap van $100 miljoen – dit alles zo snel mogelijk.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben zij een token ontwikkeld die de meme coin ‘degens’ aanspreekt, maar tegelijkertijd ook de tokenomics heeft om een groot deel van de ‘meer serieuze’ investeerders aan te trekken.

Wat betreft het design is de meme coin licht geïnspireerd op Sonic, de bekende egel uit de videogames van Sega. Toch maakt een snelle blik op de website al wel duidelijk dat de egels Sonik en Sonic niets met elkaar te maken hebben. Het is deze creatieve vrijheid die memers aanspreekt.

Top analist doet BTC koers voorspelling - Kan deze crypto crashen naar $20k? Wat zijn de beste cryptomunten op korte termijn als bitcoin daalt

Niet-memers zullen vooral aangesproken worden door de mogelijkheid extra tokens te verdienen dankzij het stake-to-earn mechanisme. Omdat de token op de ERC-20 blockchain staat, kan middels dit mechanisme een passief inkomen gegenereerd worden. 40% van het totale aantal tokens is voor dit doel vastgezet.

50% van de tokens zal in de presale worden verkocht, voor $0,000014 per token. De presale heeft al bijna $1 miljoen opgeleverd.

Met een marktkapitalisatie van (bijna) $2,1 miljoen moet de listing binnenkort plaatsvinden, vanaf dat moment moet het snel gaan met de token. Het is eerdere meme coins (met veel minder sterke tokenomics) zoals DOGE en PEPE ook gelukt, dus waarom zou het met de SONIK niet kunnen?

Daarmee is de razendsnelle Sonik coin een kans die je niet voorbij wilt laten schieten.

>>> Nu naar de Sonik Coin Presale <<<

Launchpad XYZ – Web3 portaal naar de toekomst met eigen token

De LPX token is de token van Launchpad XYZ, een nieuw Web3 project dat de ambitie heeft om als een soort startpagina voor alles wat met gedecentraliseerd internet te maken heeft te dienen.

Top analist doet BTC koers voorspelling - Kan deze crypto crashen naar $20k? Wat zijn de beste cryptomunten op korte termijn als bitcoin daalt

Op het Launchpad platform krijg je niet alleen toegang tot het laatste nieuws over cryptotokens, ook kun je gelijk in deze tokens handelen. De nieuwste blockchain games (waaronder play-to-earn) staan voor je klaar, en je krijgt de nodige signalen wanneer er een significante verandering op de beurs plaatsvindt.

Al deze informatie is mede met de hulp van AI precies aangepast aan jouw handelsstijl. Mede daarom krijg je alleen berichten te zien, die voor jou interessant zijn.

Voor beginnende traders heeft Launchpad XYZ een educatief programma, dat mensen stap voor stap helpt met het investeren in DeFi tokens (en alle andere mogelijkheden van Web3). Het is dan ook de bedoeling dat Launchpad de langverwachte brug tussen Web2 en Web3 zal slaan. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid een miljoenenpubliek elke dag aan zich te binden.

Wie gebruik wil maken van de extra opties die Launchpad te bieden zal hebben (een Telegram group, een gepersonaliseerde ranking van de beste crypto om te kopen, een alpha call group) moet de LPX token kopen.

Sla je toe in de presale, dan ondersteun je niet alleen dit veelbelovende project: je investeert ook in een token die de mogelijkheid heeft enorm te groeien. Het succes van de LPX hangt samen met het succes van Launchpad XYZ.

Koop je nu, dan betaal je slechts $0,0454 per token. Bovendien krijg je de komende vier dagen nog een extra bonus van 19% bovenop je aankoop.

>>> Nu Naar LPX Presale <<<

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...