Trump verkoopt 344 miljoen WLF-tokens tijdens World Liberty Finance-verkoop

618 totale weergaven
donald-trump-nft-verdiensten |

De tokenverkoop van World Liberty Finance (WLF), geleid door de Trump-familie, veroorzaakte veel opschudding in de cryptowereld. Binnen enkele minuten werden 344 miljoen WLF-tokens verkocht, wat leidde tot een tijdelijke crash van de website vanwege de overweldigende vraag.

Dit bevestigt de grote interesse in dit project en benadrukt de invloed van bekende namen in de cryptomarkt.

344 miljoen tokens in recordtijd verkocht

De verkoop startte precies om 12:00 uur, en binnen enkele minuten waren alle 344 miljoen WLF-tokens uitverkocht. Deze verkoop wordt gezien als een van de snelste in de recente geschiedenis van tokenlanceringen. De betrokkenheid van de Trump-familie en speculatie over de potentie van het project zorgden voor een enorme vraag, wat resulteerde in de razendsnelle verkoop.

Websitecrash door hoge vraag

De plotselinge toestroom van gebruikers zorgde ervoor dat de website van World Liberty Finance crashte, waardoor investeerders tijdelijk geen toegang hadden tot de verkoop. De site was na ongeveer 30 minuten weer online, maar tegen die tijd waren alle tokens al uitverkocht, wat veel potentiële investeerders teleurstelde.

Impact op de markt en investeerders

De verkoop van 344 miljoen WLF-tokens binnen enkele minuten onderstreept hoe snel cryptoprojecten van de grond kunnen komen, vooral wanneer ze gekoppeld zijn aan bekende namen zoals de Trump-familie. De technische problemen benadrukken echter het belang van robuuste infrastructuur bij dergelijke grote verkopen. Voor investeerders blijft het cruciaal om alert te zijn en niet alleen naar de namen, maar ook naar de technische capaciteiten van een project te kijken.

Lees meer over:
Donald TrumpWLF

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...