Bitcoiners op Twitter: ‘We zijn onderweg naar $100.000 in 2021’

Bitcoin (BTC) is de grens van $10.000 gepasseerd. Bij dit soort mijlpalen horen een boel leuke kreten en toekomstbeelden. In dit artikel vind je een kleine greep uit het aanbod op bitcoin Twitter.

Wat denk jij van de toekomst van bitcoin? Laat het weten via Telegram.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Twitter

Neem, zoals altijd, de meningen van anderen op social media met een korreltje zout.

De Nederlandse bitcoin journalist Aaron van Wirdum haalt uit naar The New York Times. De Amerikaanse krant publiceerde een artikel genaamd Bitcoin Has Lost Steam. But Criminals Still Love It.

BTC lijkt echter aardig op stoom dit jaar.

Craig Wright claimt de bedenker van bitcoin te zijn. Voorlopig heeft de beste man echter nog nooit enig bewijs geleverd.

Wel heeft hij veel mooie praatjes. Hij is inmiddels verwikkeld in tal van rechtszaken en kan rekenen op veel gelach uit de hoek van bitcoiners. Ook bij deze stijging komt de Australiër hier niet onderuit.

Anthony Pompliano (Pomp) is naast podcaster en mede-oprichter van Morgan Creek Digital ook fervent twitteraar. Hij staat er om bekend bitcoin flink op te hypen via Twitter.

Pomp voorziet een prijs van $100.000 voor 2021.

?s=20

Goed of slecht nieuws, meer aandacht voor bitcoin is uiteindelijk positief. Zie jij bitcoin ook als onvermijdelijke wereldmunt?

Rene Pickhardt is een data wetenschapper die zich bezighoudt met bitcoin. Hij is minder enthousiast dan de gemiddelde twitteraar: hij kijkt niet naar prijs: ''Ik geloof in de waardepropositie van bitcoin. Ik hoef dat niet in waarde uit te drukken, nu niet, morgen niet, nooit niet.''

Een kort uitstapje naar YouTube om af te sluiten:

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...