Uniswap breidt uit naar Web3 Gaming met Crypto: The Game

7896 totale weergaven

Uniswap Labs heeft een gedurfde stap gezet in de web3 gaming wereld met de overname van Crypto: The Game, een populair on-chain overlevingsspel.

Uitbreiden naar Web3 Gaming

Uniswap Labs, het team achter de toonaangevende decentralized exchange Uniswap, heeft de overname aangekondigd van Crypto: The Game (CTG). Deze stap markeert Uniswap’s intrede in web3 gaming, met als doel de dynamiek van blockchaintechnologie te combineren met interactief entertainment.

Details van de overname

De overname, die op 10 juni werd aangekondigd, omvat de integratie van het CTG-team in Uniswap Labs. Het team zal zich richten op het ontwikkelen van het derde seizoen van het spel en het creëren van nieuwe on-chain experimenten voor de Uniswap gemeenschap.

Hoewel de financiële voorwaarden niet bekend zijn gemaakt, omvat de deal een mix van cash, tokens en aandelen, volgens Mary-Catherine Lader, COO van Uniswap Labs.

Over Crypto: Het Spel

Crypto: The Game al snel een toegewijde aanhang. Het spel bestaat uit 800 deelnemers die het tegen elkaar opnemen in een Survivor-achtig format, waarbij deelnemers zich inkopen met 0,1 ETH en zich aansluiten bij één van de tien stammen.

Ze nemen het tegen elkaar op in dagelijkse uitdagingen en stemmen elkaar weg totdat er één winnaar overblijft, die de prijzenpot van 80 ETH mee naar huis neemt.

Seizoen 3 en toekomstplannen

Seizoen 3 van CTG belooft nieuwe thema’s, wendingen en meer on-chain drama te brengen. Uniswap Labs is verheugd om haar expertise in te zetten om de spelervaring te verbeteren. Dylan Abruscato, medeoprichter van CTG, benadrukte dat 10-15% van het publiek van het spel bestaat uit “normies” van buiten de cryptoruimte, wat wijst op de brede aantrekkingskracht.

Betrokkenheid bij een breder publiek

Het tweede seizoen van CTG kende een opmerkelijk succes, met inschrijvingen die in slechts 13 minuten waren uitverkocht. Het spel wordt gestreamd op sociale mediaplatforms zoals X en Farcaster, en trekt veel aandacht van zowel cryptoliefhebbers als een mainstream publiek.

Uniswap’s strategische stap

De sponsoring door Uniswap Labs van een van de uitdagingen van CTG in seizoen 2 gaf inzicht in het potentieel van het spel om nieuwe gebruikers in de cryptoruimte aan te trekken. Deze overname komt overeen met Uniswap’s doel om on-chain ervaringen toegankelijker en leuker te maken.

Samenvatting

Met de toevoeging van Crypto: The Game verbetert Uniswap Labs zijn web3-aanbod en biedt innovatieve ervaringen aan de cryptogemeenschap. Het aankomende seizoen 3 van CTG, ondersteund door Uniswap, wordt zeer verwacht en belooft een spannende spelervaring.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....