Valora’s Mobile Stack brengt Web3 functionaliteit naar iOS en Android

4428 totale weergaven

Valora, een pionier in peer-to-peer betalingen, heeft Mobile Stack geïntroduceerd, een open protocol ontworpen om de creatie van Web3-native mobiele apps op iOS en Android te vereenvoudigen. Dit nieuwe lanceerplatform heeft als doel om Web3 functionaliteit naar mobiele apparaten te brengen en daarmee de toegankelijkheid en gebruikerservaring te verbeteren.

De brug tussen Web3 en mobiel

Het huidige Web3 landschap laat een significante kloof zien in mobiele ervaringen, met slechts 8 van de top 100 Web3 apps die native mobiele functionaliteit bieden.

Valora’s Mobile Stack pakt deze ongelijkheid aan en biedt een gestroomlijnde omgeving voor ontwikkelaars om intuïtieve en gebruiksvriendelijke DApps te implementeren op mobiele platformen.

Het initiatief heeft als doel de toegang tot Web3 te democratiseren door het ontwikkelingsproces voor mobiele applicaties te vereenvoudigen.

Eerste Mobile Stack toepassingen

Onder de eerste applicaties die gelanceerd zijn op Mobile Stack bevinden zich Troopo, een spaar- en verdien app van Stake Capital, en Vana’s ChatGPT Data DAO, die gebruikers in staat stelt hun data te gelde te maken door middel van gedecentraliseerde operaties.

Deze apps laten zien hoe Web3-producten kunnen worden omgevormd tot consumentvriendelijke, mobiele ervaringen.

Web3 uitbreiden op mobiel

Mobile Stack is gericht op het uitbreiden van de bruikbaarheid van Web3 applicaties door het faciliteren van grenzeloze peer-to-peer betalingen, het vereenvoudigen van onboarding voor DeFi diensten en het ondersteunen van initiatieven zoals het universele basisinkomen in opkomende markten.

Valora ziet brede toepassingen voor Mobile Stack, waaronder educatieve campagnes zoals “leer te verdienen” initiatieven in samenwerking met cryptocurrency beurzen zoals Coinbase.

Plannen voor de toekomst

Valora is van plan om het Mobile Stack ecosysteem te laten groeien door samen te werken met meer ontwikkelaars en projecten binnen de Web3 gemeenschap.

Door het stimuleren van innovatie en toegankelijkheid in mobile-first Web3 applicaties, wil Valora de toekomst van gedecentraliseerde technologie vormgeven.

Lees meer over:
appDappsiosmobielmobileweb3

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....