VIDEOPITCH: trendwatcher Vincent Everts legt uit waarom je naar het Blockchain Innovation Conference BIC18 móet komen

Onder meer Prins Constantijn en Rabobank-ceo Wiebe Draijer zijn sprekers tijdens de vijfde editie van de Blockchain Innovation Conference, ook wel BIC18 genoemd. Ook zal de organisatie een Europese ICO top 10 gaan presenteren aan het publiek. Organisator Vincent Everts pitcht hieronder zijn evenement, donderdag 7 juni in het Rabobank-hoofdkantoor te Utrecht.

Blockchain Innovation Conference BIC18

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binnenkort komt Bitcoin Magazine NL met een leuke lezers - en kortingsactie!

Inschrijven nieuwsbrief



Lees meer over:

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.