Vrouw ontvangt donatie van $127.000 aan Bitcoin ‘om te starten met handelen’

Een opmerkelijk nieuwtje in bitcoinland. Een anonieme donateur gaf 2 bitcoin weg om iemand anders te laten starten met handelen. Arianna claimt dat ze deze donatie kreeg van een fan.

Een korte blik op haar twitterporfiel laat zien dat ze ook op OnlyFans zit. In tegenstelling tot Twitter moet je op OnlyFans betalen om iemand te volgen en hun content te zien. Het wordt voor van alles gebruikt, maar het grootste gedeelte van het platform bestaat uit mensen die pikante kiekjes en filmpjes delen. Mocht je meer willen weten dan zoek je dat in dit geval zelf maar even op...

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Arianna zit op OnlyFans onder de naam bigboootyari en heeft blijkbaar op zijn minst één hele grote fan. Welke bijbedoelingen de gulle gever heeft is onduidelijk, maar Arianna kan in ieder geval van start.

Het is niet duidelijk of het ook in het geval van bigboootyari gaat om een marketingstunt, of dat er echt zo'n grote donatie is gedaan. Hoe dan ook: haar online bezigheden lijken haar geen windeieren te leggen.

=https://twitter.com/eth_ari/status/1450959194333589505" data-service="twitter">

Oplichters

De wereld van cryptocurrency zit vol met oplichters. Een klassiek voorbeeld is die van een prijsvraag van een stel oplichters. Degene die verantwoordelijk was voor het managen van de social media accounts ging in de fout.

Er werd voor Valentijnsdag een prijsvraag georganiseerd. Een van de zogenaamde 'winnaars' reageerde op het winnen van de prijs. Er ging alleen één ding verkeerd: de reactie werd geplaatst door het Twitteraccount van de organisatie in plaats van door een nepaccount.

Vrouw ontvangt donatie van $127.000 aan Bitcoin 'om te starten met handelen'
Een tweetje uit de oude doos van een van de vele scams uit de industrie.
Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...