Waarom Stijgt Solana zo Hard? Top 10 Crypto’s Pumpen Terwijl BTC $37k Herpakt – Welke Crypto’s Gaan Stijgen met Bitcoin?

Solana trending crypto

De Bitcoin koers is gisteravond weer omhoog geschoten en nam een aantal van de top 10 cryptomunten met zich mee. BTC ligt momenteel ruim +10% hoger, dan in de afgelopen 24 uur. De Solana koers profiteerde van deze stijging alsmede altcoins zoals AVAX (+22%) en dYdX (-3,4%).

Alleen konden niet alle coins dit momentum vasthouden, dYdX is bijvoorbeeld weer gedaald. We bekijken in dit artikel waarom Solana zo hard is gestegen, zelfs harder dan Bitcoin en wat de verwachtingen zijn voor deze, en andere populaire crypto’s.

Wat Gaat Solana Doen Na Interview Cathy Wood?

Solana is vandaag een van de best presterende top 10 crypto’s nadat Cathy Wood van Ark Invest haar optimisme rondom het netwerk van de altcoin deelde in een interview. Hierdoor schoot de Solana koers gisteren met +18% omhoog.

Ze zei dat Ethereum sneller en goedkoper is dan Bitcoin, maar dat Ethereum nu op hetzelfde gebied wordt overtroffen door Solana. Zo kun je zien dat Solana met ruim 10% is gestegen en Ethereum met ongeveer 3%.

De 30-daagse moving average (geel) van Solana ligt al een tijdje boven de 200-daagse moving average (blauw), wat wijst op aanhoudend momentum van de Solana koers. De Relative Strength Index (RSI) ligt echter best hoog rond de 80, waardoor de koers een lichte correctie heeft gekregen na een volatiele nacht.

Solana koers grafiek

Solana is al een maand lang bijna alleen maar aan het stijgen en lijkt nog geen tekenen te tonen van stoppen. Als de Solana koers dit momentum vast kan houden, dan zou SOL het jaar kunnen afsluiten rond de $80.

Als Solana nog meer positieve aandacht krijgt en verder blijft groeien, dan zou het op een dag de ‘Ethereum Killer’ kunnen worden en het netwerk overtreffen. Naast Solana zijn ook andere populaire cryptomunten gestegen in waarde, laten we kort kijken naar de koers van Avalanche en dYdX.

Avalanche (AVAX) koers verwachting

Avalanche is een van de grootste crypto stijgers vandaag en ligt op dit moment +22% hoger dan 24 uur geleden. De AVAX koers schoot gisteren verder de lucht in nadat de 30-daagse moving average boven de 200-daagse moving average uitbrak.

Avalanche koers grafiek

Maar ook AVAX heeft momenteel een erg hoge RSI van 81 en zou daarom vandaag wat tegenvuur kunnen krijgen. Avalanche is in een week tijd met maar liefst +72% gestegen en zou na het vormen van een ‘Golden Cross’ nog verder kunnen stijgen de komende dagen.

De eerstvolgende target lijkt het niveau van $24 te zijn en als de altcoin hier doorheen weet te breken, zou het dit jaar nog $30 kunnen worden.

dYdX koers verwachting

Het plaatje voor dYdX ziet er minder optimistisch uit, hoewel de altcoin 3 dagen geleden een behoorlijke stijging heeft meegemaakt. Toch lijken vandaag en gisteren eeen spel touwtrekken te zijn tussen bears en bulls, waardoor het lange uitstekende candles heeft gevormd op de grafiek.

dydx koers grafiek

Op dit moment ligt dYdX zo’n 3,3% lager dan 24 uur geleden, echter ligt de RSI nog redelijk hoog rond de 78, wat kan betekenen dat de correctie nog niet voorbij is. De dYdX koers ligt echter nog in een sterke positie met de 30-daagse die boven de 200-daagse is gestegen.

Door zijn sterke technische positie en het optimisme rondom de spot Bitcoin ETF, zou dYdX de laatste anderhalve maand nog verder kunnen stijgen richting de $5. Als de trend echter omkeert, zou de koers weer kunnen zakken richting zijn 30-daagse moving average rond de $2,53.

Het is duidelijk te zien hoe het optimisme rondom de spot Bitcoin ETF’s aanhoudt en de afgelopen dag wederom voor crypto pumps heeft gezorgd. Om die reden zijn er aantrekkelijke alternatieven voor Bitcoin die binnenkort explosief kunnen stijgen.

Laten we kijken welke crypto gaat stijgen als deze succesvol weet mee te liften met de stijgende Bitcoin koers.

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

Bitcoin ETF Token is een nieuwe crypto die inspeelt op de hype rondom de spot Bitcoin ETF goedkeuring. Wanneer de nieuwe BTCETF token binnenkort lanceert, kan deze als gevolg exploderen en vroege investeerders veel winst opleveren.

BTCETF is niet alleen aantrekkelijk voor investeerders die willen profiteren wanneer de koers stijgt, maar heeft ook voordelen voor crypto traders. Het nieuws rondom de spot Bitcoin ETF kan zorgen voor grote fluctuaties in de markt, met het laatste Bitcoin ETF nieuws van BTCETF, kun je de rest van de markt voor zijn en lucratieve trades maken.

BTCETF tokens zijn te koop voor $0,0054 per stuk in de presale en kunnen gestaked worden voor extra passief inkomen in de vorm van extra tokens. Nadat de BTCETF token gelanceerd wordt, komt er op elke transactie een burn waarmee een deel van de tokens uit de circulatie gehaald wordt en de waarde een boost kan geven.

ETH ETF Token (ETHETF)

Terwijl de markt met volle aandacht kijkt naar wat er gebeurt met de spot Bitcoin ETF, blijft een potentiële Ethereum ETF nog op de achtergrond. Ook de nieuwe ETHETF Token is stilletjes gelanceerd op de achtergrond en kan binnenkort veel waard worden.

Nadat de Bitcoin ETF goedgekeurd zal worden, kan het niet lang duren voordat een Ethereum ETF ook gelanceerd wordt, waarschijnlijk door een grote institutie zoals BlackRock of Grayscale.

?s=20

ETHETF tokens kunnen worden gekocht via Uniswap nadat de token dinsdag gelanceerd is. Vroege investeerders kunnen profiteren van een stijgende koers terwijl een deel van alle transacties geburnd wordt.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Wat is een betere manier om te profiteren van de stijgende Bitcoin koers dan door Bitcoin direct te minen? Hoewel je hier normaal dure hardware en technische kennis voor nodig hebt, maakt Bitcoin Minetrix dit erg eenvoudig.

Door BTCMTX tokens te staken krijg je mining credits, die je in kunt zetten om via de cloud te minen. Zo verdien je niet alleen extra tokens, maar profiteer je ook van de stijgende Bitcoin koers en de hogere block rewards tot de volgende halving.

BTCMTX is te koop in de presale voor $0,0116, maar zal vandaag stijgen. Aan het einde van de presale zal de token voor een hogere prijs worden gelist op exchanges.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwssolana

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...