WaykiChain 25 procent hoger terwijl markt wederom dieprood kleurt

Cryptoproject WaykiChain kende een ongelofelijk jaar tot nu toe. De prijs in dollars en in bitcoin steeg aanzienlijk tot mei. Indrukwekkend aangezien de hele markt in een dalende trend zit dit jaar.

Koersstijging

Sindsdien heeft ook WaykiChain flinke klappen te verduren gekregen. Begin februari werd de cryptovaluta verhandeld tegen 0,27 dollarcent. Begin mei was de koers omhooggeschoten tot de 2,4 dollar. Ook in BTC steeg de koers aanzienlijk.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Desalniettemin daalde de prijs sinds dat hoogtepunt tot een dieptepunt van 0,39 cent afgelopen zaterdag. Daarna kende het een stevige rally van liefst 25 procent, waarbij het nu op de 0,50 dollarcent koerst. Een opvallend groene verschijning in een dieprode markt. WaykiChain heeft een totale marktkapitalisatie van iets meer dan 85 miljoen dollar. Volumes in de dagelijkse handel liggen nu ruim boven de 15 miljoen dollar.

WaykiChain

Het project is gebaseerd op bitcoin’s en ethereum’s derde generatie blockchain 3.0 systeem met nieuwe en krachtige technologische features. Het is er op gericht om blockchaininfrastructuur en industriële oplossingen te bieden op ondernemingsniveau, in een poging een onafhankelijk en zelfvoorzienend bedrijfsecosysteem te bouwen. Het wil de traditionele quiz-industrie, traditionele asset trading platforms en de traditionele foreign exchangemarkten veranderen in meer geaccepteerde en gebruiksvriendelijke industrieën.

WaykiChain Betting

Met haar gedecentraliseerde gokplatform wil het haar bereik vergroten. Het project kent een krachtige dApp met dezelfde naam: WaykiChain Betting. Dit biedt haar gebruikers real-time mogelijkheden om weddenschappen aan te gaan op een open en transparante manier. Alle voorspellingsgegevens zijn openbaar, doorzoekbaar, goed georganiseerd en kunnen niet worden gewijzigd of beïnvloed door derden. Mogelijke illegale acties kunnen dus gemakkelijk worden ontdekt.

Hoe de toekomst eruit ziet voor het project is moeilijk te voorspellen maar vooralsnog ziet het er relatief positief uit. En met een koers die niet per se de bearishe markt volgt een project om in de gaten te houden.

Bronnen: Use The Bitcoin, Registrar Journal, Tech News Leader

Foto: Flickr / Christopher Chappelear

Inschrijven nieuwsbrief