WIF, FLOKI & BONK koersen pumpen na crypto crash – maken meme crypto’s een comeback?

2182 totale weergaven
solana meme coins

Dinsdag redden meme coins de geplaagde cryptomarkt, met DogWifHat (WIF), Floki en Bonk als grootste winnaars te midden van bredere marktverkopen.

Een krachtige rally zorgde ervoor dat Solana-gebaseerde WIF met 23,7%, BONK met 13,52%, en Ethereum-gebaseerde FLOKI met 11,15% stegen en daarmee een week van correctieve actie omkeerden.

Deze opmerkelijke stijgingen markeren een mogelijke comeback van meme crypto’s. In dit artikel gaan we onderzoeken wat dit betekent voor meme coins en of er andere coins zijn die hiervan kunnen profiteren.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Dogwifhat (WIF) ziet sterke stijging

WIF is de afgelopen 24 uur met 23,7% gestegen en wordt momenteel verhandeld op $ 1,89. Dit is het eerste bullish momentum voor de meme coin na bijna een maand van opeenvolgende dalingen. Op 29 mei bereikte het activum een twee maanden hoogtepunt van $ 4,06 en registreerde een daling van 39% over de afgelopen 30 dagen.

Na de opmerkelijke daling in zijn prijs, daalde de marktkapitalisatie van WIF naar $ 1,54 miljard op 24 juni. De marktkapitalisatie van de meme coin staat momenteel op $ 1,88 miljard, waardoor het de 50ste grootste digitale valuta is. Bovendien is het dagelijkse handelsvolume van WIF met 114% gestegen en heeft het de $ 700 miljoen overschreden.

WIF surges 23% as investors discuss buying opportunities - 1

Volgens gegevens van Santiment komt de stijging in de prijs van Dogwifhat doordat investeerders potentiële koopkansen bespreken. Gegevens tonen aan dat de sociale activiteit rond de meme coin in de afgelopen 24 uur met 78% is toegenomen.

Per Santiment is de totale open interesse in WIF gestegen van $ 191 miljoen naar $ 201 miljoen in de afgelopen dag.

Het totale financieringspercentage dat door WIF is geaggregeerd, zit echter sinds 20 juni gestaag rond de 0,007%. De toename van $ 10 miljoen in de open interesse van het token toont aan dat nieuwe handelsposities voornamelijk uit longs bestaan en dat handelaren enigszins bullish zijn over de prijsstijging. Naast WIF, zijn ook BONK en FLOKI sterk gestegen:

Bonk en Floki Inu noteren ook sterke stijgingen

Vandaag kende de waarde van Bonk een opmerkelijke stijging en bereikte $ 0,00002209, wat een indrukwekkende groei van 13,52% betekent in vergelijking met de dag ervoor. In de loop van dit jaar is de koers van Bonk getuige geweest van een aanzienlijke stijging van 66%. Ondanks deze positieve ontwikkelingen heeft Bonk echter een volatief jaar achter de rug, aangezien de koers met 55% is gedaald ten opzichte van de all-time high (ATH).

Floki Inu, vernoemd naar de hond van Elon Musk, kent net als zijn naamgever een wisselvallig bestaan. Terwijl Floki gisteren naar een dieptepunt kelderde, was er vandaag een opmerkelijk herstel te zien, waarbij de prijs met 11,15% steeg naar $ 0,0001706.

Sinds het bereiken van zijn hoogste punt heeft Floki opmerkelijke schommelingen gekend, met een daling van 52%. Ondanks deze dip heeft Floki echter een voorspoedig jaar achter de rug, met een indrukwekkende stijging van 407% sinds begin januari.

De onvoorspelbaarheid van het beleggen in meme coins blijkt duidelijk uit deze statistieken. Hoewel er recente dalingen hebben plaatsgevonden, laten Dogwifhat, Bonk en Floki Inu vandaag opnieuw aanzienlijke stijgingen zien.

Het lijkt er echter op dat de stijgende trend op dit moment vrijwel alle meme coins mee omhoog trekt. Zo biedt deze situatie ook een kans om andere meme coins te ontdekken. Zo heb je PlayDoge en Pepe Unchained die sterk de aandacht trekken als potentiële kandidaten voor de volgende rally. Deze munten, met elk unieke kenmerken en een toegewijde community, bieden de kans voor investeerders om behoorlijke rendementen te maken.

PlayDoge (PLAY)

Introductie van PlayDoge, een meme coin die spelers de mogelijkheid biedt om beloningen te verdienen terwijl ze aan het spelen zijn. Dit innovatieve project is momenteel bezig met de ontwikkeling van een vernieuwde versie van het geliefde Tamagotchi-spel. In deze remakt zullen spelers de rol aannemen van verzorgers van de iconische Doge-meme en deze behandelen als hun virtuele huisdier.

Nadat ze aan de behoeften van hun huisdier hebben voldaan, krijgen gebruikers de mogelijkheid om leuke minigames te spelen. Door deel te nemen aan deze activiteiten krijgen gebruikers de kans om PLAY-tokens te verzamelen, de eigen valuta van PlayDoge. Daarnaast hebben de gebruikers de keuze om de verzamelde tokens te staken, met een indrukwekkende APY van 134%.

Binnen enkele weken leverde de presale een indrukwekkende prestatie op door meer dan $ 5 miljoen op te halen. Momenteel bedragen de kosten van PLAY-tokens $ 0,00512 per eenheid, met de zekerheid van verdere verhogingen tijdens elke fase van deze presale. Geïnteresseerde personen kunnen tokens verkrijgen met behulp van verschillende betaalmethoden, waaronder ETH, BNB, USDT en creditcard.

Mis deze kans niet – Koop nu je PLAY-tokens!

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Pepe Unchained (PEPU)

Ontdek Pepe Unchained (PEPU), de nieuwste blockchain-innovatie van PEPE. Dit project belooft minimale transactiekosten en razendsnelle verwerkingstijden, dankzij zijn revolutionaire Layer 2-blockchain technologie. PEPU, ontworpen om de uitdagingen aan te pakken van meme coins op Layer 1-platforms zoals Ethereum, biedt verbeterde mogelijkheden voor meme-ondersteuning, schaalbaarheid, snelheid en efficiëntie.

pepe unchained

Tijdens de presale kunt u PEPU-tokens kopen tegen een speciaal gereduceerd tarief van slechts $ 0,008032 per token. Bovendien biedt het stakingsprogramma van Pepe Unchained een indrukwekkende APY van maximaal 3,354%. De meme coin heeft in korte tijd al meer dan $ 600.000 opgehaald met de presale. Door nu deel te nemen, profiteert u van een dagelijkse bonus van 9,1% op uw investering, waardoor dit het ideale moments om uw portefeuille uit te breiden voordat PEPU op de beurzen wordt gelanceerd. Koop nu je tokens om direct te genieten van een uitzonderlijk hoge APY!

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...