Winklevoss-tweeling vindt Bitcoin prijs laag: ‘BTC is goedkoop tot het goud inhaalt’

Bitcoin (BTC) kent in 2019 weer een positief koersverloop na een mindere periode in 2018. Maar volgens de gebroeders Winklevoss is dit slechts het begin. Dat is niet gek dat zij dit zeggen, ze zetten namelijk groots in op hun cryptobeurs Gemini en BTC zelf.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Oldskool bullish

Tyler en Cameron Winklevoss zien op de korte termijn een bitcoin prijs van $10.000 en kort daarna $15.000. In de (verre) toekomst moeten we echter veel meer verwachten volgens de broers: ”Bitcoin is goedkoop tot het goud disrupt (ontwricht). De grens van $10.000 zal voor veel mensen een teken zijn dat BTC ‘echt’ is.”

Positief

Veel prominente figuren in de cryptopsace zijn de laatste tijd erg positief over het mogelijke koersverloop van bitcoin. Volgens onze eigen analisten zien de grafieken van de grootste cryptomunt er ook goed uit. $10.000 lijkt aannemelijk.

Ook het nieuws over de grootste private blockchain ooit, Libra, is geen reden voor bitcoiners om bang te worden. Max Keiser ziet in Libra juist een perfecte manier voor mensen om in aanraking te komen met crypomunten. Bitcoin (BTC) naar $20.000 gaan. Noemt Zuckerberg ‘Satoshi’s Useful Idiot’.

Praktisch

Naast de prijs van bitcoin en het speculatieve aspect komen er ook steeds meer situaties voor waarin bitcoin en andere cryptomunten een mooie oplossing zijn. Zo is er aan de grens van Colombia en Venezuela een plek waar vluchtelingen voedsel en andere spullen kunnen kopen met crypto.

Bron: Bitcoinist

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...