World of Dypians: Cryptogame stapt in de toekomst met Core Chain integratie

World of Dypians: Cryptogame stapt in de toekomst met Core Chain integratie

De online game World of Dypians gooit het over een andere boeg. Ze slaan de handen ineen met Core Chain, een vooruitstrevend blockchain-netwerk, om een game-ervaring te creëren die zijn weerga niet kent. Deze samenwerking opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden en breidt het universum van de game flink uit.

Core Chain: de Bitcoin-krachtpatser met een eigen wijk

Core Chain is niet zomaar een blockchain-netwerk. Het gebruikt Bitcoin om EVM-compatibele smart contracts mogelijk te maken. Met maar liefst 55% van Bitcoin’s mining hash power is Core Chain de EVM-blockchain die het meest op één lijn ligt met Bitcoin. En dat is nog niet alles: het netwerk biedt ook non-custodial Bitcoin staking aan. Kortom, een pionier in de blockchainwereld.

https://twitter.com/Coredao_Org/status/1790336632823910804

Dankzij de samenwerking met Core Chain krijgt World of Dypians een gloednieuwe wijk: Core Chain Downtown. Denk aan futuristische technologie gecombineerd met adembenemende architectuur. Hier vind je nieuwe quests en uitdagingen die je meenemen op een spannend avontuur. Twee blokken in deze wijk zijn speciaal voor Core Chain, met interactieve billboards die de stad tot leven brengen.

Core Chain Downtown
Core Chain Downtown

Dagelijkse bonussen en exclusieve events

Maar dat is nog niet alles! World of Dypians en Core Chain hebben nog meer in petto. Denk aan dagelijkse bonussen, exclusieve events en andere toffe features die de gameplay nog leuker maken. Zo kun je tot wel 20 kisten per dag openen en zeldzame NFTs, leaderboard-punten en andere vette beloningen verdienen. En met het nieuwe Core Chain Leaderboard kun je de strijd aangaan met andere spelers. Wie staat er bovenaan?

Dagelijkse bonussen en exclusieve events
Dagelijkse bonussen en exclusieve events

Beta Pass NFT Collectie en Treasure Hunt

Heb je een neusje voor avontuur? Dan is de Core Chain Treasure Hunt Event echt iets voor jou. Dit 90 dagen durende event daagt je uit om elke dag verborgen items te vinden in de Core Chain-wijk. Met hints en aanwijzingen verspreid door de game wordt het een spannende zoektocht. En het mooiste is: succesvolle schatzoekers maken kans op een deel van de $ 20.000 CORE-prijzenpot!

Om mee te doen aan deze Treasure Hunt en als eerste toegang te krijgen tot nieuwe features, heb je een Beta Pass NFT nodig. Deze Limited Edition NFT’s geven je een streepje voor op de rest en maken je game-ervaring nog unieker.

Premium abonnement voor de echte fanatiekelingen

Wil je helemaal opgaan in de wereld van World of Dypians? Dan is er het Premium Subscription op Core Chain. Hiermee krijg je vroegtijdige toegang tot nieuwe content, voorrang bij events en veel exclusieve in-game items. Je kunt het abonnement eenvoudig kopen met WCORE of USDT.

Klaar voor de toekomst van crypto-gaming?

World of Dypians en Core Chain laten zien dat de toekomst van gaming onlosmakelijk verbonden is met blockchain-technologie. Met innovatieve features en een unieke game-ervaring zetten ze de toon voor een nieuwe generatie cryptogames. Waar wacht je nog op?

Duik in de wereld van World of Dypians en ontdek het zelf!

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....