Worldcoin en MIMOS werken samen om digitale identiteit in Maleisië te verbeteren

543 totale weergaven

In een baanbrekende stap is MIMOS Berhad, de R&D-tak van de Maleisische regering, een partnerschap aangegaan met de Worldcoin Foundation, Tools for Humanity en MyEG om geavanceerde digitale identiteitsverificatie te integreren in de digitale infrastructuur van Maleisië.

Samenwerking tussen Worldcoin en MIMOS

In een baanbrekende stap is MIMOS Berhad, de R&D-tak van de Maleisische overheid, een partnerschap aangegaan met de Worldcoin Foundation, Tools for Humanity en MyEG om geavanceerde digitale identiteitsverificatie te integreren in de digitale infrastructuur van Maleisië.

Versterking van de digitale geloofsbrieven van Maleisië

Dit partnerschap, dat is vastgelegd in een Memorandum of Understanding (MoU), maakt gebruik van de geavanceerde technologie van Worldcoin om de digitale geloofsbrieven in Maleisië te versterken. De focus ligt op digitaal bewijs van menselijkheid, cruciaal in een tijdperk van snel oprukkende AI.

Nieuwe activiteiten en potentiële samenwerkingen

Worldcoin zal activiteiten opzetten in Maleisië, waarbij gebruik wordt gemaakt van TFH’s iris imaging technologie voor veilige identiteitsverificatie. De samenwerking zal ook de gezamenlijke productie van orb en integratie met de Maleisische Nationale Blockchain Infrastructuur onderzoeken.

Privacy en wereldwijd bereik

De technologie van Worldcoin, die al door meer dan 6,4 miljoen mensen wereldwijd is geverifieerd, omvat een safe multi-party computation (SMPC) systeem dat biometrische gegevens beschermt en tegelijkertijd een robuuste identiteitsverificatie garandeert.

Deze samenwerking positioneert Maleisië als leider op het gebied van digitale identiteitsverificatie en zet een potentiële wereldwijde standaard voor veilige, privacy-gerichte digitale infrastructuur.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....