Worldcoin Tokens unlock verlengd door Tools of Humanity

1428 totale weergaven

Tools for Humanity (TFH), de ontwikkelaar achter het Worldcoin project, heeft een verlenging aangekondigd van het ontgrendelingsschema voor haar eigen WLD tokens. Oorspronkelijk zouden de tokens over een periode van drie jaar worden ontgrendeld, maar nu zullen ze toegankelijk zijn over een periode van vijf jaar, beginnend op 24 juli 2024.

Verlengd ontgrendelingsschema aangekondigd

Tools for Humanity (TFH), de ontwikkelaar achter het Worldcoin project, heeft wijzigingen aangebracht in het ontgrendelingsschema voor haar eigen token, WDL. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de tokens over een periode van drie jaar zouden worden ontgrendeld, maar nu zullen ze toegankelijk worden over een periode van vijf jaar, beginnend op 24 juli 2024.

Geleidelijke vrijgave van tokens

Volgens een blogpost op 16 juli zullen de betrokken tokens in de komende vier jaar geleidelijk worden vrijgegeven, tot eind juli 2028. Deze beslissing werd op 15 juli bekendgemaakt aan de Worldcoin Foundation, wat in lijn is met de langetermijnvisie van het protocol.

Gevolgen voor de markt

Door de ontgrendelingsperiode te verlengen, zullen er minder tokens direct op de markt worden gebracht, waardoor een plotselinge toename van het aanbod, die de prijs van de token zou kunnen verlagen, wordt voorkomen.

Na het nieuws steeg de WDL token met bijna 20% en werd op het moment van schrijven verhandeld op $2,36.

Over Worldcoin

Worldcoin, mede opgericht door OpenAI’s Sam Altman, draait om “World ID”, een digitaal identiteitsverificatiesysteem waarbij gebruikers hun menselijkheid verifiëren door middel van irisscans met behulp van een apparaat dat bekend staat als een “Orb”.

In april 2024 zou de World App van Worldcoin 10 miljoen geregistreerde gebruikers hebben.

Distributie van tokens

De meerderheid van de WDL tokens in omloop zijn momenteel in handen van orb-geverifieerde World ID gebruikers. Sinds de lancering in juli 2023 zijn er meer dan 211 miljoen WDL tokens geclaimd door World ID houders, wat neerkomt op meer dan 75% van de 275 miljoen WDL die momenteel in omloop zijn.

Regelgevend toezicht

Ondanks de vooruitgang heeft Worldcoin te maken gehad met kritiek en regelgevend toezicht vanwege zorgen over privacy en gegevensbeveiliging in verband met het gebruik van biometrische gegevens van irisscans.

De verlenging van de token unlock periode is bedoeld om de stabiliteit en lange termijn doelen van het project te ondersteunen te midden van deze uitdagingen.

Samenvatting

Tools for Humanity heeft de unlockperiode voor 80% van de WDL tokens verlengd tot vijf jaar, met als doel de tokenmarkt te stabiliseren en de langetermijnvisie van Worldcoin te ondersteunen. Deze beslissing heeft een positieve invloed op de waarde van de token en sluit aan bij de voortdurende inspanningen om regelgevingskwestie

Lees meer over:
sam altmantoWLDWorldcoin

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....